Stangen

Alla inlägg den 16 september 2017

Av Emma - 16 september 2017 13:46

Bitar börjar så smått falla på plats inför LA debuten nu och jag känner mig inte lika skräckslagen inför den längre, haha. I dag om exakt en vecka är det dags och vi är ganska så redo nu. Red Diara ett dressyrpass i dag med fokus på lösgjordhet genom hela uppvärmningen för att hon kommer igenom i båda sidorna är a och o nu inför de mer tighta svängarna i LA:1. Särskilt 10 meters volterna i galopp har vi lite svårt för då hon inte formar ordentligt men de var mycket bättre än vanligt i dag. Red igenom programmet två gånger och det kändes ganska så bra. Diara har börjat lära sig det nu vilket ger ett mycket bättre flyt. Inridningen är okej fast hon vill ju inte stå still i halterna då som ni vet. Skänkelvikningarna var riktigt fina i dag! I mon ska hon få gå ut en kortare sväng och sen ridas programmet en gång när vi kommer tillbaks för att verkligen nöta in det.


Iaf, red även Zorro i dag, egentligen innan Diara. Red en lite längre skogsrunda med mycket galopp på Zorros eget initiativ. Han var jättepigg och verkade uppskatta att rida någon annan runda än den gamla vanliga.

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards