Stangen

Alla inlägg den 17 april 2015

Av Emma - 17 april 2015 17:40

Vädret i dag har varit riktigt konstigt. Ena sekunden sol, sedan regn och så lite snö och hagel därimellan. Jag har varit i stallet nästan hela dagen och ridit tre hästar i skogen.

Diara var först ut. Hon tyckte att det var superkul att komma ut i skogen, trippade på som bara den. Hade ganska högt tempo för att bli av med lite överskottsenergi inför dressyrträningen i morgon.

Sedan var det Kiwis tur. Hon var pigg men väldigt tittig. Fick några tvärstopp med sidoskutt i galoppen så det är tur att man har bra balans, haha. Sedan hade vi en liten diskussion sista biten innan vi var hemma där Kiwi tyckte något var livsfarligt (jag såg inget) och vägrade gå. Vi bråkade en lång stund. Ju mer jag drev på och blev arg desto fortare backade hon. Till sist var jag tyvärr tvungen att hoppa av och leda hem henne, annars hade vi stått där än.

Sist ut var Zorro. Han var lite småseg och rätt tittig han också för en gångs skull. Men ridturen gick bra, några sidoskutt och så men annars lugnt. Dock hade han lite kul inne i stallet sen. Jag hade tränsat och sadlat av honom och hade gått in med sadeln i sadelkammaren så han stod fastbunden i gången i grimman. Då hörde jag en smäll följt av hovslag. När jag kollade ut stod han i ena grimskaftet borta vid sin box. Då had hade han lyckats slita av kabinhaken i det andra grimskaften rakt av på mitten. Jag trodde inte ens att det gick! Sedan fick jag leta ordentligt för att hitta hakens alla delar men en saknas fortfarande. Jag har så roligt åt detta, hur lyckades han liksom?! Haha, Zorro den sötnosen.


Så jag har haft en händelserik fredag som ni kanske förstår. I morgon taggar vi dressyrträning för Essi med Diara och Emilio ska få komma ut en liten sväng i skogen på förmiddagen. Ha det så bra och njut av att det är helg!!♥♥♥

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards