Stangen

Alla inlägg den 21 april 2015

Av Emma - 21 april 2015 22:16

Då har ännu en dag rullat förbi... Är riktigt trött nu, helt död. Det är då man blir extra glad av tanken på att man ska upp vid 6 i morgon bitti. Vi börjar nämligen tidigt då också - vid 8 - men första patienten kommer inte förrän vid halv två så förmiddagen blir lugn. Sedan är det Lasse träning på kvällen vilket innebär att vår dressyrvecka är över. Brukar lägga in såna då och då, tycker det är nyttigt för henne att ta en liten paus från hoppandet. Just nu har vi inte hoppat sen tävlingen förrförra helgen.

I dag hade vi mest hältor men även en fångponny inne på kliniken. När jag kom hem vid ca halv sju bar det av ut till stallet för ett dressyrpass med Diara. Hon var väldigt lugn, särskilt för att ha vilat en dag, och väldigt mjuk och fin. Vi övade på travökningar och övergångar precis som hos Essi i lördags. Är väldigt nöjd med henne, särskilt med travökningarna då hon sträckte ut riktigt fint. Körde även igenom hela LB:1 en gång och det är på gång nu.

Nu är jag som sagt dödstrött så ska sova. I mon är sista prao dagen på Vaggeryd, kommer sakna det härliga gänget där nere men ska iaf ta med lite av de bullar jag bakade i helgen och bjuda på, hehe. Godnatt allihopa <3

Bild från i dag:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards