Stangen

Alla inlägg den 9 juli 2017

Av Emma - 9 juli 2017 22:10

Hej! Hoppas ni också har haft en solig dag? Kanske i Falsterbo? Vi ska dit en dag nästa vecka och det ska bli jättekul!
I morse red jag & Amanda dressyr på Zorro och Emilio. Zorro var väldigt fin och lätt i munnen i dag. Vi red en galoppövning som bestod av tre serpentinbågar i galopp och strax innan man korsade medellinjen bröt man av till skritt och fattade sedan den nya galoppen från skritt. För att gör det lite enklare tog vi ett galoppvarv på varje volt innan vi bröt av och bytte båge. Zorro klarade detta bättre än förväntat. Höger galoppen tog han utan problem från skritt medans han ibland tog höger även när vi skulle fatta vänster. Men som sagt var han ändå förvånansvärt fin och lydig.
Emilio använde ett av sina klassiska knep för att komma undan, nämligen att under varvet på volten kasta sig utåt och sticka åt andra hållet. Det har man ju råkat ut för några gånger, hehe. Amanda försökte tappert men han gjorde det om och om igen på samma ställe så jag fick hoppa upp medan hon skrittade av Zorro och då försökte han inte ens, haha. Ögontjänare kallas det.
Har även joggat och så har jag och Amanda varit ute på en cykeltur på ca 2 mil för att hälsa på en föredetta klasskompis till mig och bl.a kolla på deras supersöta fölis! Finns det något sötare?
Visst är den lite lik Diara?

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards