Stangen

Alla inlägg den 20 juli 2017

Av Emma - 20 juli 2017 16:21

Här kommer bilderna från gårdagens bad med Stangen. ♥

                       

Kort film:


 

Av Emma - 20 juli 2017 15:52

Som jag skrev i går så var det dressyr på schemat i dag för alla utan Emilio som vilade. Diara var först ut och måste först och främst säga hur otroligt kul och motiverande det är att börja träna med henne igen! Sommarvila i all ära men träna är mycket roligare. ;) Hon var väldigt fin för att ha vilat två veckor. Blev lite hängig i galoppen men det släppte efter ett litet tag. Red tre moment ur LA:1; skänkelvikningar, längning av form och ryggning. Allt gick super! Är allra gladast över att hon så direkt kunde rygga rätt. Nu i början gör vi det bara utmed staketet för att få det rakt men sen i programmet ligger den ju mitt på så det ska vi träna på när vi blir mer säkra. I slutet var hon suuperfin!

Nr 2 var Kiwi som helt klart överträffade sig själv i dag. Såhär fin har hon aldrig varit när jag ridit henne. Mjuk och smidig samt stabil i formen. I övergångarna där hon tidigare gärna velat köra upp näsan hittade jag nya knappar och fick henne att gå kvar i form. Red igenom LC:1 två gånger och hon var riktigt fin!

Sist ut var Zorro. Han var ganska seg i dag och det hade hunnit bli väldigt varmt på banan så därför blev det inte ett av våra bästa pass direkt. Fick honom mjuk i sidorna och vi gjorde bra övergångar men han ville inte få med bakbenen i dag... Red LC:1 två gånger även med honom och han bjöd på en okej känsla.


Det är väldigt varmt och skönt i dag (mindre skönt när man red dressyr dock, hehe) så har även badat i sjön en gång och i dag var det 23 grader i vattnet!

I morgon ska jag och Stangen ut på äventyr. Det är dags för vår årliga långtur - den enda långa turen han går på hela året, haha. Vattenfall! Ska bli jättekul och han har gått lite extra lugn nu ett tag innan då den är ganska så jobbig för honom när han är äldre. Men han brukar vara riktigt pigg och tycka det är lika roligt som jag. Sedan ska jag även ner till Camilla och rida Tompa åt henne. Så blir ridning i mon med i fall någon var orolig för motsatsen. ;)

     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards