Stangen

Alla inlägg den 5 januari 2018

Av Emma - 5 januari 2018 10:00

Planerna för 2018 har fönändrats en hel del och det blir ju inga tävlingar under hela våren. Vissa mål har helt tagits bort och andra får ses som eventuella.


  • Debutera LAP:1! Mitt mål var att debutera LAP:1 till slutet av året precis som jag debuterade LA:1 i år. Detta är ju dock väldigt osäkert då jag förlorar så mycket träningstid under våren. Men det vore iaf väldigt kul om det gick.
  • RIKS utställning! New Forest föreningen arrangerar sin RIKS utställning på Grevagården även i år under sommaren. Där har jag planerat att ställa ut Diara och ev. rida någon engelsk ridklass eller som de kommer ha några dressyrtävlingar i samband med utställningen som förra året.
  • Utvecklas massor i ridningen! Jag vill verkligen kunna få Diara att gå sådär riktigt fint i slutet av nästa år. Hennes ökade traver börjar komma så smått nu och vore kul om vi kunde få till dem. 

Det var lite huvudpunkter utifrån årets mål för mig och Diara. Jag är väldigt taggad på 2018 även utanför ridningen. Jag kommer avsluta en hel del kurser i sommar vars ämne jag aldrig mer behöver läsa och det ska bli otroligt skönt. 

Vad är era mål och planer inför 2018?


 

Av Emma - 5 januari 2018 09:09

 

Nästan iaf, haha. Nu har jag varit uppe på hästryggen igen! 1,5 vecka tog det och inte flera månader som läkaren sa, hehe. Nej men det var väldigt kul att sitta lite på Stangen i dag. Han är så snäll och står still när jag ålar mig upp. Nu längtar jag bara tills jag kan rida på riktigt och inte bara sitta på i någon minut. Har som ni då förstår varit ute i stallet nu på morgonen. Borstade och satt lite på Emilio först. Sedan borstade jag även Diara som nu är ute i skogen med mamma, pappa & Zorro. Hon var lite tjurig som vanligt men det är jag ju van vid, hehe. Så det var dagens hästäventyr. ☺

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards