Stangen

Alla inlägg den 28 januari 2018

Av Emma - 28 januari 2018 08:34

Godmorgon! Jag har precis kommit in från stallet där jag har borstat Diara inför ridning. Amanda var här i dag så då får även Emilio lite vettig motion. Hon rider honom i skogen ihop med mamma & Diara samt pappa & Zorro. Finns ingen pålle över till mig i dag så blir plugg för hela slanten. Jag hade tänkt hoppa en promenad i skogen men det hade kommit lite slasksnö under natten som nu frusit så det är rena isgatan ute - inget för någon på kryckor, hehe. Så blir en tråkig och seg dag helt enkelt. 

I går borstade jag Kiwi på morgonen innan mamma red henne ihop med pappa & Zorro. Sedan skrittade jag Emilio en sväng i skogen. Vi tränade lite skritt-halt övergångar för att det skulle bli lite mer ridning av det. Stangen var duktig men man får vara på honom så han inte segar igång i skritt efter halterna. Distinkt ska det vara. 

Det var lite om min helg det. Tävlingarna börjar dra igång nu och jag längtar ihjäl mig tills det är min tur även om det kommer dröja ett tag, hehe. 

Hoppas ni får en fin söndag!

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards