Stangen

Alla inlägg den 1 januari 2018

Av Emma - 1 januari 2018 10:00

Januari

Mitt år började med två hoppträningar för Lasse på China, både den 1:a och den 3:e. Inlägg HÄR och HÄR.

Den fjärde januari var vi och slutmätte Diara – 143 cm blev hon.  

Pappa tog några härliga vinterbilder på hästarna i hagen under januaris första kalla dagar, här är ett urval:
           

Sista dagen på jullovet red jag och Amanda Emilio och Diara på fältet vilket både häst och ryttare gillade. Här är film från när jag galopperar upp på båda.


 

Lagom tills skolan började fick jag feber (igen då jag haft det innan nyår också) och detta kom i vågor, fem gånger, under januari-mars. Skriver inte mer om det här med segt var det iaf...

14:e januari red jag och Diara på banan för första gången efter vintervilan och hon var väldigt fin.

 

Helgen efter var vi i ridhuset med Diara och red ett dressyrpass. Inlägg HÄR och bild + film nedan.

 

Även helgen därpå (sista i januari) var jag med Diara i ridhuset. Vi red en jättebra markarbetsövning och hon var sååå fin! Inlägg HÄR och film nedan:

Samma dag hoppade jag även Casper och Joppe i ridhuset och båda var duktiga. Inlägg HÄR och film nedan:


Februari

4 februari var det dags för mitt och Diaras första hopp-pass. Inget högt såklart men lika kul för det. Och hon var förvånansvärt lugn, hehe. Jätteduktig. ♥ Inlägg HÄR och film nedan:

Efter passet med Diara så hoppade jag även med Casper och han var minst lika duktig. Inlägg HÄR och film nedan:

Sedan blev det äntligen sportlov och helgen innan lovet var jag och hoppade Diara i ridhuset igen och även denna gång var hon superfin. Hon fick testa att hoppa serie vilket hon gjorde med en väldigt fart. Inlägg HÄR och film nedan:

Efter att ha sovit hos mormor och morfar söndag till måndag stack jag ut på en underbar kvällstur på Kiwi när jag kom hem. Solen var helt magiskt fin!

 

15/2 var jag hos Marie och red både Casper och Joppe. Casper fick en tur i skogen och Joppe jobbade jag igenom på ett fält. Bild på mig & Joppe:

 

Dagen efter hade jag och Diara årets första dressyrträning för Mia-Lisa! Diara var jobbig i början men avslutade på topp. Inlägg HÄR.

Den 17:e hoppade jag med Casper i ridhuset med fokus på bana och omhoppning. Vi avslutade med att hoppa en LA-bana, både vanligt och omhoppning och har var såååå fin! Så synd att ingen filmade för det hade varit kul att ha. Inlägg HÄR.

19/2 fick Diara gå ett dressyr/hopp pass i ridhuset och hon var inte riktigt få fin som jag önskat med ändå helt okej. Inlägg HÄR.

Sen började skolan igen men minns att första veckan gick ganska snabbt och på lördagen sen var vi i ridhuset med Diara och red ett dressyrpass – och hon var såååå fin! Släppte igenom i båda varven och jag hade kunnat rida hur länge som helst, haha. Spenderade resten av dagen på små rosa moln, haha. Inlägg HÄR och film här nedan:

Och medan jag befann mig på dessa moln (hehe) red jag även ut ihop med Victoria på en väldigt pigg Emilio i solen. Kolla in ruffsfrillan:

 



Mars

2/3 var det dags för dressyrträning igen. Ni hittar inlägget HÄR och en liten film här nedan:


Dagen efter klipptes Diara vilket var välbehövligt.

         

4/3 var jag hos Marie och hoppade Casper. Han var superduktig!


Veckan därpå var det dax för årets första hoppträning för Lasse med Diara. Hon hoppade jättefint. Inlägg HÄR och film här nedan:

Dagen efter hade vi ridphotoshoot på ett fält. Blev superfina bilder, här är ett urval:
         

12 mars var det dags för årdebut på tävlingsbanan. Jag och Casper hoppade omgång 1 av division 1 i Västervik. I uppvärmningsklassen (LC) var vi dubbelnolla och kom tvåa och i lagklassen (LB) var vi också dubbelnolla och laget kom tvåa. Inlägg HÄR och bilder här nedan:

           

16/3 dressyrtränade jag för Mia-Lisa med Diara. Inlägg HÄR.

 

18/3 var jag och Diara på pay and ride på Mia-Lisas anläggning. Vi red LC:1 på 66,3% och LB:1 på 62,5% och fick med två rosetter hem. Våra första dressyrrosetter! Inlägg HÄR.

   

30/3 var det dags för dressyrträning igen och Diara var suuuperfin. Inlägg HÄR.


Missa inte "Mitt 2017, del 2" som kommer upp i morgon.

Av Emma - 1 januari 2018 08:06

Första inlägget 2018! Jag tvivlar på att det är särskilt många uppe kl 8 nyårsdagen men lägger man sig vid 21 så är det inga problem, haha. Det har kommit minst en decimeter snö här så jag är fast inne tills pappa har skottat. Han och mamma är i stallet nu och ska rida Zorro och Diara. Längtar tills jag kan börja igen!

Mycket roligare än såhär blir nog inte detta inlägg. Jag ska plugga nästan hela dagen. Om ca två timmar kommer årsresumén del 1 upp här så den får ni inte missa!

Önskar er en bra start på 2018!

 

Av Emma - 1 januari 2018 07:00

En snöig uteritt på min älskade Stang ♥


 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards