Stangen

Alla inlägg den 24 januari 2018

Av Emma - 24 januari 2018 16:57

Jag har faktiskt bara en dag kvar i skolan denna veckan då vi har studiedag på fredag - så skönt! Som ni säkert har märkt så har jag lagt lite extra energi på utfyllnadsinlägg det senaste och det kommer komma ett nästan konstant varannan dag en bit in i februari. Detta för att jag inte kan bjuda på särskilt intressanta vardagsinlägg för tillfället som ni säkert förstår, hehe. Jag vet inte om det beror på mina utfyllnadsinlägg eller om ni helt enkelt bara tycker synd om mig men besöksstatestiken har iaf skjutit i höjden under januari och det har ramlat in ganska många kommentarer. Hade för några dagar sen besöksrekord under en dag - superkul!

Detta är ju då ett vardagsinlägg och har inte så mycket mer intressant innehåll än det jag redan har skrivit. ;)  I går hade vi kemiprov som gick bra, i dag hade vi engelskaprov som gick okej och i kväll ska jag fortsätta bearbeta mitt svenskatal som jag har nästa vecka. Plugg, plugg och åter plugg. Diara reds av mamma i går och var duktig. Hon fick gå lite extra nu innan snön började smälta (det gjorde den i natt) och det blir halt igen. Längtar tills jag kan rida henne. <3

Det var väl allt för mig i dag - ha en bra onsdagskväll! 

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards