Stangen

Alla inlägg under april 2020

Av Emma - 8 april 2020 12:01

Bättre sent än aldirg, här kommer bilderna från 28 mars. Ligger även uppe i det inlägget nu.

           

Av Emma - 6 april 2020 12:18

Nu har påsklovet äntligen börjat! Inte så jättestor skilland för mig nu kanske när jag ändå alltid är hemma i och med distansstudierna men är iaf skönt att slippa bli överöst med massa ny information varje dag som man alltid blir under föreläsningarna. En liten andhämtningspaus helt enkelt.

Jag startade dagen med att rida Diara på banan för att träna på det Camilla hjälpt mig med på träningen. Jag hade inga förväntningar på att det skulle gå bra för det tar ju lite tid när man ändrar om sitt ridsätt. Däremot trodde jag inte heller att det skulle gå så dåligt som det gick. Märktes att jag mest gled runt på Camillas jobb sist, haha. Så gick betydligt sämre än ett vanligt dressyrpass brukar göra och då är det ju lätt att återgå till att rida som man brukar för då kan jag ju iaf få henne ganska så fin. Men det hjälper ju inte om vi vill ta ett större steg i utvecklingen. Men ska träna för Camilla igen i slutet av veckan och det är behövligt känner jag...

Förutom ridningen har jag joggat och sen blir det väl mestadels plugg resten av dagen.

 

Av Emma - 5 april 2020 20:44

I dag har det varit riktigt härligt väder. Sol och över tio plusgrader. Diara hade bara ett regntäcke i hagen och vi har nu även bytt till hennes tunna pyjamastäcke. I morse red jag Zorro i skogen och det var plusgrader redan då - så härligt! Han var helt okej fin men lite seg. Sedan longerade jag Emilio som var lydig men energin var inte så stor. Förutom det har jag och mamma varit på promenad och så har jag pluggat. 


I dag är det dessutom 6 år sedan Diara flyttade hit! Kan inte fatta att hon varit min så länge, det har verkligen gått jättefort. Tänk vad mycket kul vi hunnit med ihop under dessa åren och fler ska det bli. <3

Zorro i dag:

 


Lite bilder på Diara måste vi ju ha med:

             

Av Emma - 4 april 2020 14:25

Kom verkligen inte på någon rolig rubrik i dag för har inte hänt särskilt mycket. Jag och Amanada red ut på Diara och Zorro i morse. En ganska lugn tur då Diara tränades i går. Hon var väldigt pigg men kändes hyfsat fin iaf. Sedan joggade jag och efter dess har jag jobbat med att komma ikapp med skolarbetet som jag försakat lite denna veckan, hehe. Är dock en bit kvar fortfarande. 

Har ingen bild från i dag heller så får bli gamla. Vill tävla nu!

   

Av Emma - 4 april 2020 14:18

Årets första träning och även den första på mååånga månader för mig. Var verkligen nyttigt att få någon som kunde se alla fel som man inte själv märker. Camilla red först igenom Diara och det gjorde hon som vanligt väldigt bra. Hon vet precis hur hon ska lura henne dit hon vill utan att Diara blir anti och tjurar. Sedan var det min tur att försöka kopiera det hela, haha. Vi jobbade mycket med att flytta henne för innerskänkeln på den öppna delen av volten eftersom Diara gärna ignorerar denna och vill bli för rak. Jag däremot fastnar gärna för mycket i min hand och fick tänka massa på att bara leda åt sidan och inte ta den bakåt. Diara blev väldigt elastisk och fin av detta och hade stundtals en riktigt härlig känsla. Nu ska jag jobba vidare på detta och så ska Camilla träna oss snart igen. 

 

Av Emma - 3 april 2020 18:30

I går hann jag tyvärr inte blogga för var tvungen att plugga så jag var lite påläst inför dagens basgruppsmöte. Iaf så red jag Diara i skogen på morgonen. Hon var extremt pigg och tyckte vi red alldeles för långsamt, haha. Sedan red jag även en tur på Emilio och han var väldigt busig och pinnade på så fint <3

I dag satt jag i basgruppsmöte på förmiddagen och sedan åkte jag ner till Camilla och red. Först red jag Quicken en tur själv och sedan red jag Campari ihop med Camilla & Ludde. Båda två skötte sig fint. Sedan hängde Camilla med mig hem och tränade mig och Diara. Var jättelängesen jag tränade för någon nu så var verkligen roligt och välbehövligt. Skriver ett eget inlägg om det sen som vanligt. Klockan var ganska mycket när jag var klar med allt så hann inte plugga så mycket som jag skulle gjort, hehe. Ligger lite efter nu så ska ta ikapp det innan jag ger mig an de utlovande dressyrbilderna.

Tre bilder från i går:
     

Av Emma - 1 april 2020 22:08

I morse red jag Zorro en tur i skogen. Han kändes helt okej men tempot var väl inte på topp direkt, haha. Sedan var jag ute och sprang en runda och vid 12 gick jag över till Victoria. Vi gjorde en kladdkaka och fikade på och så fick jag träffa deras nya hund Lady. Hon var supersöt och hur gosig som helst. <3 Förutom det har jag pluggat.
Bilder från i dag:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards