Stangen

Alla inlägg under januari 2018

Av Emma - 26 januari 2018 19:22

Hej! Jag har som ni vet haft studiedag i dag och har varit väldigt aktiv om jag får säga det själv. Eller iaf väldigt aktiv för att bara ha ett ben att vara aktiv med. ;) Jag startade dagen med att skritta Diara en sväng i skogen. Ja, ni läste rätt. Äntligen var jag tillbaka på Diaras rygg igen! Hon var jättefin och snäll, blev bara liiite stök med galoppinslag på slutet när Zorro kom springade i hagen. Var underbart att få rida henne igen och inte minst att få komma ut i skogen. Då glömmer man nästan att man är halvt invalid, hehe. Jag gjorde lite öppnor, skänkelvikningar, volter och halter med henne för att få rida lite ordentligt åtminstone och hon var lika duktig som vanligt. <3

Vi red precis när solen börjat komma upp så blev väldigt fin bakgrund på bilderna:

   

Efter Diara så var det Emilios tur att få skrittas samma runda. Han var väldigt pigg i dag och vi hade supermysigt. 

Lite senare under dagen så hoppade jag även med mamma ut på en promenad i ca en halvtimme. Inte illa det va på kryckor? Jag har fått upp farten nu och hoppade nästan ifrån henne på de ställen det var plant. Är det ojämt i marken så är man tvingad att bromsa upp som ni säkert förstår. 

Nu är jag tillbaka i soffan igen och njuter av att få vara lite trött i kroppen och inte bara i huvudet som jag varit den sista tiden. Att känna att man har ansträngt sig fysiskt är en jätteskön känsla, att ha ansträngt sig för länge med hjärnan för allt plugg är mindre skönt, hehe. 

Jag & Stangen i dag:

     

I morgon är det bara lördag fast det känns som söndag. Jag ska rida Emilio igen och sen plugga. Ha en bra fredagskväll! :)

Av Emma - 25 januari 2018 08:00

         

Av Emma - 24 januari 2018 16:57

Jag har faktiskt bara en dag kvar i skolan denna veckan då vi har studiedag på fredag - så skönt! Som ni säkert har märkt så har jag lagt lite extra energi på utfyllnadsinlägg det senaste och det kommer komma ett nästan konstant varannan dag en bit in i februari. Detta för att jag inte kan bjuda på särskilt intressanta vardagsinlägg för tillfället som ni säkert förstår, hehe. Jag vet inte om det beror på mina utfyllnadsinlägg eller om ni helt enkelt bara tycker synd om mig men besöksstatestiken har iaf skjutit i höjden under januari och det har ramlat in ganska många kommentarer. Hade för några dagar sen besöksrekord under en dag - superkul!

Detta är ju då ett vardagsinlägg och har inte så mycket mer intressant innehåll än det jag redan har skrivit. ;)  I går hade vi kemiprov som gick bra, i dag hade vi engelskaprov som gick okej och i kväll ska jag fortsätta bearbeta mitt svenskatal som jag har nästa vecka. Plugg, plugg och åter plugg. Diara reds av mamma i går och var duktig. Hon fick gå lite extra nu innan snön började smälta (det gjorde den i natt) och det blir halt igen. Längtar tills jag kan rida henne. <3

Det var väl allt för mig i dag - ha en bra onsdagskväll! 

   

Av Emma - 23 januari 2018 08:00

         

Av Emma - 22 januari 2018 09:30

Jag & Emilio var och tävlade! Andra och sista gången på "riktig tävling" eller vad man ska kalla det. Var typ en pay and jump även om det inte hette så på den tiden. Vi hoppade 30 och 40 cm felfritt. Han var så snäll & duktig! ♥

    

Av Emma - 22 januari 2018 08:04

Sista dagen innan kemiprovet vilket innebär plugg hela em/kvällen. Slutar ju vid tolv i dag som alla måndagar så det innebär mycket tid till plugg. Det är det enda jag ska ägna min dag åt, förutom skolan då. Vad ska ni hitta på? Förhoppningsvis något roligare, hehe. :)

Ha en bra måndag!


Av Emma - 21 januari 2018 09:00

Godmorgon/förmiddag beroende på hur morgonpigg man är. Jag har under morgonen varit ute i stallet och borstat Diara. Hon var lite tjurig som vanligt men vi hade det mysigt ändå, iaf jag. Amanda var här i dag och kunde rida Emilio så hon red ut på honom ihop med mamma på Diara och pappa på Zorro. Var ännu mer snö i dag så pållarna är nog lite busiga.

Min dag kommer bestå av kemiplugg och endast kemiplugg. Inte så roligt men nödvändigt. Hoppas ni får en bra söndag!

 

Av Emma - 20 januari 2018 09:35

Hej! Jag startade min lördag på bästa sättet - på hästryggen! Låter som en nybörjare nu men i dag red jag faktiskt själv. Haha, ni vet ju anledningen till varför jag inte gjorde det förra gången men det låter fortfarande väldigt konstigt. Jag och Stangen tog en kort skrittrunda och han var hur snäll som helst. Jag gjorde en liten volt med honom på ett ställe där det gick bara för att testa min förmåga att forma runt det gipsade benet och det funkade bra. Fick trycka hårdare än vanligt eftersom gipset är väldigt stumt men han kände ju trycket och flyttade sig undan skänkeln. Var jättehärligt att komma ut lite och känna att man lever, haha.


Två bilder från utanför stallet:

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards