Stangen

Alla inlägg den 1 juli 2015

Av Emma - 1 juli 2015 14:08

Morgon klockan 8. Strålande sol. Klarblå himmel. Bara T-shirt. En mörkbrun häst som dansar fram under en.

Med några få ord sammanfattade jag där min morgon. Helt underbart var det - dock varmt och svettigt. Zorro var jättefin redan i uppvärmningen. Flöt fram under mig! Höger galoppen var superfin, i vänster krånglade han lite. Han ville inte riktigt trampa på med bakbenen vilket ledde till att formen havererade. Fick ingen riktig ordning på det så gick ner till traven igen och jobbade massor med lösgörande på volter, serpentiner och åttor - guuud så fin han blev av det. Verkligen det arbete som fungerar bäst på honom. Är helt lyrisk, haha. Efter det fungerade galoppen bättre så nötte inte utan travade av honom i lite lägre form. Han var helt genomsvettig (och jag också) så det gick åt en hel hink med vatten för att tvätta av honom. Men det är ju väldigt varmt så det är inte så konstigt.

Sedan joggade jag och svalkade av mig i sjön efteråt. Sommarens (och årets) första dopp faktiskt, lite kallt i början men man vande sig. Det var ju 20 grader i vattnet så inget isbad direkt.

Nu sitter jag och taggar Lasseträning i kväll i värmen. Vi kommer smälta bort, haha. Undrar vad han kommer säga om Diaras gräsmage, han som tydligt påpekade att hon inte fick bli rundare förra gången vi tränade för honom. Hmm, ja du Lasse, det bara blev så....

Det blir dessutom andra gången sen skolavslutningen som jag lämnar byn. Uttrycket hemmakatt stämmer ganska bra in på mig ja, hehe...

En något rund mage:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards