Stangen

Alla inlägg den 13 juli 2015

Av Emma - 13 juli 2015 16:51

Dagen började med en uteritt på Emilio ihop med mamma och Kiwi. Emilio var mycket lugnare i dag. Hyfsat pigg men inte smått galen och busig, tyvärr. Hoppas att han bara är lite trött efter hopptävlingen för föredrar den busige shettisen!

Efter det hade jag och Diara vårt sista dressyrpass innan sommarvilan. Nu framåt i veckan kommer de två tävlingarna varvas med lugna uteritter och sen börjar vilan nästa vecka. Så i dag tog jag tillfället i akt och jobbade igenom henne riktigt ordentligt. Vi red skänkelvikningar, öppnor, slutor, ökningar, minskningar, tempoväxlingar, stora volter, små volter, serpentinbågar och förvänd galopp m.m Riktigt, riktigt jobbade henne lösgjord med alla övningar jag kunde hitta på och det gav resultat. I slutet var hon jättefin, särskilt i galopen där den förvända även denna gång gjorde häpnadsväckande skilland i rättvänd galopp. Så fin är hon, min prinsessa. ♥

I morgon kommer en kompis hit så ska rida Zorro innan på morgonen och sen ska vi mysa och borsta på Diara och kanske gå en liten sväng med henne.

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards