Stangen

Alla inlägg den 21 juli 2015

Av Emma - 21 juli 2015 20:53

Hallu! Då var jag tillbaks igen, hehe. Hade massor att göra efter NF-mästerskapen (som ni kan läsa om i inlägget under) och så var jag så trött så jag orkade helt enkelt inte bry mig om bloggen. I måndags red jag först Emilio i skogen ihop med mamma och pappa. Han pinnade på så fint och vi var faktiskt först nästan hela rundan. Sedan fick Diara gå samma runda i lugnare tempo. Hon börjar ju trappa ner inför sommarvilan nu men vill inte bara skritt dagen efter tävling utan även trava och galoppera lite så att hon får röra igenom kroppen ordentligt. Njöt lite extra av henne galopp som jag inte får känna på ca 3 veckor. Efter att jag joggat åkte jag ner till mormor och morfar och har sovit över där. Vi har bakat lite och haft det mysigt.

I dag vilade hästarna och i morgon ska Diara skrittas, Emilio ridas ut och Zorro ska jag rida ihop med vår granne Victoria och hennes häst. Blir kul.

Ha en bra tisdags kväll! ♥

 

Av Emma - 21 juli 2015 20:36

Att det faktiskt är över nu känns helt obegripligt! Jag som gått från att de det som en stor och omöjlig tävling, till att ana att det kanske en dag skulle bli möjligt, till att ha det bekräftat och längta dit, till att faktiskt rida in på den stora gräsbanan. Det tog 4 år men nu har jag varit med! Resultatet var bra, trots det är jag inte nöjd. Av många anledningar... 


LC bed. A:0/A:O - 4 fel

Denna gången tog lastade vi ut lite överdrivit tidigt för att jag verkligen skulle få till en bra framridning. Plastbanden var inte lite läskiga denna gång, är glad att vi tog den diskussionen i torsdags, hehe. Så jag jobbade igenom henne riktigt ordentligt på framridningen, låtsades att jag red ett dressyrpass hemma och det ledde till att hon blev superfin! ♥ Framhoppningen var också super även att hon höll på att tappa sin luva hela tiden p.g.a att den är lite för liten, hehe...

På banan då... Fortfarande en fantastiskt fin ponny, det flöt på så fint med bra avstånd på nästan alla hinder. Sen kom hinder nr 6, näst sista i grunden. Jag tyckte att avståndet blev bra, jag red som jag skulle, Diara bjöd fint. Ändå ramlade bommen ner! Har kollat på filmen om och om igen och jag gör inget fel, inte hon heller! Det verkar helt enkelt som att hon inte fick upp bakbenen tillräckligt högt. Jag tycker att detta kunnat ske på en annan tävling, mycket p.g.a att detta var just NF-mästerskapen. Årets stora mål! Men det roliga, som egentligen inte är det mista roligt, är att min önskan var att alla andra skulle riva så att det räckte med att nolla för att få placering. Och just så blev det - endast två dubbelnollor och så två som fick 21 resp. ute. i omhoppningen. Det var de fyra som blev placerade. Det som gjorde att min plan sprack var ju dock att jag också fick 4 fel, haha. Riktigt surt! Jag hade kunnat få placering i min "drömtävling" och den där lilla äckliga gröna bommen förstörde det! Kommer, och har egentligen redan, retat hjäl mig på det! Men bommen föll och jag fick nöja mig med en 7:e plats och åkte hem lagom sur och rosett lös. Men Diara var jättefin och fick självklart massa pussar efteråt ändå, hihi. Nu får Diara en härlig sommarvila, det behöver hon efter denna helgen!

Några bilder & screenshots:
                     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards