Stangen

Alla inlägg den 4 juli 2015

Av Emma - 4 juli 2015 18:42

Här kommer ett litet bonusinlägg om mina planer inför sommaren, främst för Diaras träning och tävling.


Vecka 28

Vi ska iväg till Falsterbo en sväng (1:a gången!) och vad det gäller ridfronten så är det Essiträning på måndag och sen kanske vi ska ha en liten hopptävling inom familjen till helgen, vi får se helt enkelt. Diara ska hoppa någon dag iaf.


Vecka 29

Lugn ridning i början av veckan och sedan sommarens höjdpunkt & mål: New Forest Mästerskapen i Vetlanda. Diara ska gå en LC utan omhoppning på torsdagen för att känna lite på banan och så en LC med omhoppning under NF-mästerskapen på söndagen.


Vecka 30

Diara påbörjar sin sommarvila med 1 vecka skritt. Jag ska ev. iväg på husvagnssemester några dagar med mormor och morfar till Halmstad om vädret blir fint, annars skjuter vi lite på det.


Vecka 31

Diara vilar helt.


Vecka 32

Igångsättnings vecka - skritt


Vecka 33

Igångsättningsvecka - vanlig ridning


Vecka 34

Skolan börjar igen. Jag och Diara ska på en lokal tävling i Aneby och hoppa LC om hon har kommit igång bra efter vilan och är redo för det.


     

Av Emma - 4 juli 2015 18:16

Årets varmaste dag? Nja, det var nog varmare och soligare i går men helt klart en av de varmaste. Lite fler moln bara men temperaturen ligger nog på runt 30, kanske...? Ska kolla. 28, 2 var det för att vara exakt ;)

På morgonen vid 7 var vi ute och red Vattenfall på Diara, Kiwi och Zorro. Det är så kul att pappa också kan hänga med nu när han är klar med målningen av huset. Diara segade lite när vi var först men när först mamma och sedan även pappa gick om så blev det andra bullar. gjorde martingalen nytta, kan man lugnt säga, hihi.

Under dagen har jag målat undersidan av hinderstöden samt de nya infångare som vi byggde förra sommaren (bättre sent än aldrig). Badat såklart, i dag var det hela 25 grader - underbart!

Nu vid 19 ska jag ut och longera Emilio lite har jag tänkt, hann inte med honom i morse för det var för varmt när vi kom tillbaks. Det är nog det ända negativa med värmen - att hästarna far så illa av den. Och särskilt Emilio då som fortfarande har en del vinterpäls kvar även att jag fäller honom varje dag.

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards