Stangen

Alla inlägg den 24 juli 2015

Av Emma - 24 juli 2015 19:15

Min dag började hyfsat tidigt, vid halv 7, med frukost samt att jag bäddade rent i sängen. Vid halv 8 joggade jag ihop med Amanda och sen vid 9 åkte jag ner till Camilla. Mer om det finns i inlägget under!


Nu till dagens stora händelse, hehe. Emilio fick hänga med på våran favvorunda - Vattenfall! Den är ju lite för lång för honom egentligen och därför brukar jag bara rida honom där en gång om året ungefär. Men han älslar det verkligen. På galoppstigen jämte sjön så tog han bettet och drog iväg som en idiot, haha. Så snabbt har jag och Diara aldrig galopperat där. Jag satt där och typ: "Emilio, akta ditt hjärta." Haha, inte för att han är någon gammal gubbe men jag oroar mig alltid lite när hans andhämtning blir väldigt ansträngd. Han har ju ingen kondis direkt och är ingen ungdom. Men det gick fint och på vägen hem stannade vi och hade picknick vid sjön. Supermysigt verkligen, synd med alla flugor bara.

Några bilder från den så kallade "långturen":

         

Diara (som förresten gick på sin drygt en vecka långa sommarvila i dag) fick även en ny sommargrimma i dag, cerise med silver prickar. Urgullig verkligen! Tycker att Hööks hade fått in många bra och snygga produkter nu inför hösten. Har tänkt skriva ett inlägg om mina favoriter osv. Får se om jag hinner det i kväll. Här får ni en liten titt på Diaras grimma iaf:
     

Av Emma - 24 juli 2015 19:11

I dag skulle Camilla ner till Lasse och hoppträna både Cassino och Maja så jag fick hänga med och assistera lite, hehe. Jag skrittade fram Cassino innan träningen började och sen travade och skrittade jag av honom efteråt medan Camilla gjorde i ordning Maja.

Båda hästarna skötte sig fint under träningen, det är kul att höra att mycket Lasse säger till Camilla är det samma som han tjatar på mig om, hehe.

På måndag ska båda tränas igen så då hänger jag med och hjälper till och ska troligtvis få rida lite mer. ♥

 

Av Emma - 24 juli 2015 19:04

Vi tog en helt vanlig uteritt och njöt av kvällssolen. Det var väldigt kallt dock, haha. Cassino var jättefin, galopperade på så lugnt även när Maja gjorde massa konster. Han har verkligen utvecklats något otroligt sen jag började hos Camilla. Både fysiskt och psykiskt. Nu är han inte den bråkiga unghästen längre, även om han såklart kan bli det ibland igen, utan en cool kille som vet sin plats.

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards