Stangen

Alla inlägg den 6 januari 2016

Av Emma - 6 januari 2016 17:17

Till skillnad från vår förra uteritt ihop så satt jag på en tickande bomb med fyra ben i dag. Han var sjukt pigg! Det berodde antagligen på att vi red ihop med Victoria och Dora och när nya hästar är inblandade så blir han alltid lite smågalen. Så det var full rulle, kunde vissa gånger inte få honom att sakta av ens utan han bara for vidare i sin galopp, haha. Den lilla stocken som lyckligtvis inte blivit undan körd än flög han över hur lätt som helst. Han gick t.o.m snabbare än Dora och hon är ju ändå en stor häst liksom, haha. Bevis på att han visst kan, det handlar bara om hur mycket han vill...

Jag & Victoria i dag:

 


Status på övriga pållar:

Zorro: Hovbölden verkade ha släppt rättså bra, han var fortfarande lite öm men går mycket bättre. Så Camilla la på honom helsula och sen fick han till sin stora glädje gå ut igen.

Kiwi: Hon var som vanligt i dag, åt med god aptit och tjurade mot de andra hästarna. Så även hon fick komma ut.

Diara: Såret har börjat sluta ihop sig jättefint nu när hon behandlas med lotagen så kommer nästan helt säkert få börja skritta henne till helgen och ev. också få släppa ihop henne med de andra hstarna snart. Vågar inte säga hundraprocentigt för då ska det väl hända något annat som sätter käppar i hjulen, med vår vanliga tur...


Några soliga hagbilder från i dag:

                               

Av Emma - 6 januari 2016 13:55

Det var sviiiinkallt! Vill bara upplysa er om det. Det är drygt 15 minus ute och vi höll seriöst på att frysa både händer och fötter av oss. Usch!

Men China och Maja var fina. Vi red mest fram och tillbaka på grusvägen för att kunna göra annat än att skritta. I slutet tog vi även en galopp, hästarnas sista efter vintervilan. China var jätterolig att gloppera på. Galoppen var nästan lite ponnyliknande, typ som Diaras. Har nog en ny favorit i denna underbara lilla skäck tror jag, hihi.

  

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards