Stangen

Alla inlägg den 7 januari 2016

Av Emma - 7 januari 2016 22:04

Skolan har börjat, kära läsare. Och med den också vardagen med sina sena eftermiddagar i stallet, läxor och plugg inför prov och allt annat som den innebär. Det känns rätt tungt just nu, när man ser hela terminen breda ut sig framför en med alla nationella prov osv. Men det går fort, och det är ju faktiskt bara 5 veckor kvar till sportlovet!

När jag kom hem från skolan i dag gick jag en promenad med Diara och la på sista behandlingen med lotagen. Vi tycker att svallköttet är borta nu och en skorpa har börjar bildas så då förstör man mest om man fräter bort den. ;) Diara fick ett ryck ute i skigen även i dag, vilket i och för sig inte var så konstigt när det yrde snö - då blir hon extra busig! Hon gjorde iaf ett ryck bakåt och sedan världens kick out med bakbenen, haha. Så sööööt var hon. Sen fick jag vara väldigt disciplinerad med henne på hemvägen för att hålla henne i schack.
Under kvällen har jag gjort en av de två läxor vi fick i dag. Lika bra att få det gjort liksom, hehe. Läxa två har vi läxförhör på vilket tyvärr gör att man måste lära sig det man läser också, så det ska jag plugga på i helgen. För övrigt har jag muntlig presentation på onsdag och sen får jag säkert nån mer läxa i mon...

Men innan det ska jag ha en underbar helg. Ser redan framför mig hur jag sätter foten i stigbygeln och svingar mig upp på min älsklings rygg. Lääääängtar!!!

Sov gott i natt, vi hörs i mon. :)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards