Stangen

Alla inlägg den 14 januari 2016

Av Emma - 14 januari 2016 19:55

Dagens skrittur var fruktansvärd. Det var drygt 15 minus och mina fingrar var så kalla så att det gjorde något sanslöst ont i dem. Det var en befrielse sen när jag tappade känseln i några utav dem, men självklart inte alla, det hade väl varit för behagligt.När jag sedan spolade varmvatten på händerna i samband med att jag tvättade bettet så fick jag en sprängande värk i fingrarna så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Usch!

Diara skötte sig fint iaf, skrittade hela rundan. När vi hade borstat av hästarna så valde vi att ta in Emilio och Zorro också, även att klockan bara var fyra. Men de står ju liksom bara och väntar på att få komma in i vilket fall och då har de det varmare och skönare inne i stallet.

 

Och då kan man ju fråga sig; tappar man motivationen såna här dagar?

Jag vet inte hur det är med er men jag tycker man kan se frågan ur två vinklar. Motivationen i form av att vilja utvecklas i ridningen, debutera LB, starta i NF-mästerskapen och alla andra målen jag satt upp för i år tappar jag absolut inte. De kan vara bra pepp även såna här dagar.

Men sen kan jag ju inte påstå att jag tycker det är roligt att skritta ut i skogen och uthärda tortyr i form av kyla en dag som denna, med drygt -15, det spelar liksom ingen roll att jag sitter på min underbara ponny. Det är inte kul att frysa halvt ihjäl och dagar som denna överspeglar det tjusningen med en skrittrunda. Jag tror nog att ni förstår hur jag menar och det är nog få som inte håller med. Det skulle vara ni varmblodiga människor i såna fall som inte har en normaltemperatur i era händer där de är lila-blå. ;)

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards