Stangen

Alla inlägg den 9 januari 2016

Av Emma - 9 januari 2016 15:13

Hallu! Har ni haft en bra lördag såhär långt? Jag effektiviserade upp min lite och lyckades hinna rida båda pållarna innan jag åkte till Camilla vid 10, vilket var väldigt skönt när jag kom hem. Då visste jag att det bara var jogging som gällde och sen mat & nu läxor. Dock så var det halt att jogga i snön, jag gled runt som Bambi på hal is, hehe.


Ridningen då. Ja, jag började med Stangen och stack ut i snön precis när det hunnit bli tillräckligt ljust. Hade förhoppningar på att han skulle vara pigg och busig men tyvärr så var det inte så. Han var rätt seg faktiskt...

Sedan - dagens stora höjdpunkt! Jag njöt i fulla drag när jag satte på styckkappor (och boots då jag är överdrivit rädd om henne just nu) och sadlade. Vilken känsla, haha. Och sen fick jag då äntligen sitta upp på min lilla prinsessa igen, efter ca 7 veckors vila. Och pigg var hon - det vill jag lova! Vi skrittade bara hela rundan men hon var överladdad ändå. När Kiwi blev lite taggad och travade typ två steg så tände Diara på en gång och började hoppa och skutta med varannan framdel, varannan bakdel, som värsta gunghästen, haha. Så fick (motvilligt) bli lite arg då hon inte ska göra massa sånt. Men större delen av rundan var faktiskt i skritt, tro det eller ej.


I morgon ska Diara skrittas och Emilio ridas precis som i dag.


Nu därimot väntar läxorna. Vi hörs i mon!


Jag och Diara i dag:
  

Av Emma - 9 januari 2016 15:03

Jag ljög för er i går, tydligen var det inte China jag skulle rida, som jag gissade på, utan Cassino. China hade vilodag i dag.


Det var väldigt längesen jag red Cassino nu och han hade utvecklats något grymt!  Han var såååå fin. Mjuk i handen och i båda sidorna. Samlade upp sig jättefint i galoppen. Sen var han ju fortfarande sitt gamla jag så några bockar fick jag stå ut med, men det är ju bara roligt.


Blir som vanligt en gammal bild, denna gång från när vi var på Breeders i höstas:
 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards