Stangen

Alla inlägg den 28 januari 2016

Av Emma - 28 januari 2016 18:30

I dag fick jag såna extrema vårkänslor; solen sken, snön var nästan helt borta och himlen var härligt klarblå. Dessutom var det hyfsat varmt ute även att det blåste jättemycket. Och det gör det fortfarande. Fast det är rätt bra för då torkar det upp lite snabbare, just nu är betet en ren lervälling. Och på tal om lervälling så hade Diara tagit årets första lerdopp i dag - wohooo, eller inte. Som tur var så var det bara på ena sidan. ;)

I dag red jag och mamma en lite längre runda, som i vanliga fall är kortrundan (pensionärsrundan) som vi jämt rider med de andra hästarna. Snön har ju hållt oss kvar på de allra närmsta vägarna det senaste men nu när Diara gjorde sista uteritten med bara trav och snön var bortsmält passade det bra att ta en lite längre sväng. Diara var inte lika pigg i dag som i går. Det berodde inte på att enegin inte fanns där, för det gjorde den, men hon hade samtidigt fullt upp med att titta på allt runt omkring som tydligen var väldigt farligt. De hade fällt lite träd vi sidan av vägen och eftersom hon inte gått denna rundan än i år så hade hon inte sett dom innan och de var väääligt farliga, hehe. Fast det tyckte Kiwi också och hon har sett dem jättemånga gånger... The Typical Kiwilino. ;) Sen blåste det ju som sagt väldigt mycket också vilket inte gjorde saken bättre. Så det var en ganska stökig ridtur i dag, inte så avslappnad precis, hehe. Men på lördag växlar vi äntligen upp till galopp, inte så mycket till att börja med, men ändå  - GALOPP! Wiiiiii!


I morgon är vår första lektion inställd så börjar inte förrän halv 10 och sen slutar jag vid 14 ungefär, efter två lektioner och en 2 timmars lång håltimme imellan. Har planer på att rida Emilio eller Zorro när jag kommer hem men har inte bestämt mig för vem i såna fall... Vi får se helt enkelt.

Vi hörs i mon! ♥

Öronbilder från i dag (de första i år tror jag, men det har helt enkelt varit för kallt för att ta av vanten innan, hehe):

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards