Stangen

Alla inlägg den 4 september 2015

Av Emma - 4 september 2015 20:25

I dag red jag igenom Diara på banan inför morgondagens dressyrtävling. Jag red inte särskilt hårt utan kände mest igenom de olika momenten. Halterna var faktiskt helt okej, hon står inte helt stilla och definitivt inte i form men hon stod ändå mer stilla än vad hon brukar. Skritten var som vanligt, hyfsat fin men med dålig framåtbjudning (tur att programmet innehåller minimalt med skritt), traven var jättefin och galoppen var tummen ner. Hon bar inte upp sig ordentligt utan hängde mer i handen på mig. Vet inte riktigt vad som har hänt med den eftersom det alltid var vår starka sida innan. Essi tror ju att det beror på att hon inte riktigt orkar bära sig i den riktiga formen och då bryter sig loss helt istället för att gå i unghästformen där hon fick gå innan. Avslutade med att rida programmet två gånger, första gången var inte bra då jag retade upp mig när hon inte lyssnade (är alltid lättare att reta upp sig när man är förkyld) medans andra gången blev mycket bättre. Stort plus för travökningarna, där kan vi nog känna in sjuorna, hehe. Beroende på hur hård domaren är såklart.

Det konstiga är att jag inte är ett dugg nervös, bara förväntansfull. Det beror väl antagligen på att jag tror att jag kommer komma sist då dressyr inte är min grej. Kommer jag nästsist (3:a) så är jag jättenöjd men egentligen så tävlar jag inte mot de andra utan mot mig själv. Jag har alltid haft svårare för dressyren och i morgon ska jag banne mig visa att jag också kan! Om jag så rider på 55% eller på 60% så är det inte det viktiga. Det viktiga är att jag är nöjd med min ritt. Sedan vill jag ju såklart komma över godkänd som är 55, men det tror jag nog att vi gör om Diara inte beteer sig annorlunda på annan plats med vita dressyrstaket osv. Vi är så taggade att få visa upp vår dressyroutfit som tyvärr inte är helt komplett ännu... Tränset kom ju i dag och, ja, vad ska man säga - det såg inte ut som på bilden! Spännerna var i annan färg och nosgrimman hade en konstig form m.m Så det var det drömtränset... Blääääää! I morgon rider jag därför med mitt hemmaträns med hjärtan på, lite barnsligt egentligen men I don't care.... Grrr....

Vi badade Diara i kväll också, så nu är hon ren och fin. ♥

Vi hörs i morgon men resultatet, spännande!

Hjärttränset:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards