Stangen

Alla inlägg den 29 september 2015

Av Emma - 29 september 2015 21:00

  

Blev så sjukt glad när jag fick detta beskedet! Gruppindelningarna var jättedåliga, så synd om de som red i grupp 2 och kanske bara var 3-4 st när de slagit ihop C & D ponnyer.  Dessutom har inte alltid rosetter och segertäcken räckt så grupp 2 har inte fått några priser! Är jätteglad över att jag aldrig har behövt rida i grupp 2 och inte heller kommer behöva då de tar bort gruppindelningen från TR i årsskiftet. 

Beslutet om att man ska få rida ponny tills man är 20 kvatstår dock vilket jag tycker är bra. Ponnytiden är ändå den bästa! 


Ni kan läsa hela artikeln om detta här på Ridsports hemsida:

http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2015/09/Gruppindelningenpaponnyforsvinner/

Av Emma - 29 september 2015 15:00

Hallu! Nu är vi till sist påväg mot Flyinge efter mycket packande och fixande.

Jag hann med ganska mycket hemma på förmiddagen, eller iaf det som jag skulle hinna med. Vid 8 gick jag och mamma ut till stallet, mockade och red Emilio och Kiwi. Det var minus ute och jättekallt! Jag bultade på mig både långkalsonger och tjocka vantar och frös ändå om både händer & fötter. Typiskt mig. Emilio verkade inte bry sig nämnvärt om kylan utan pinnade på efter Kiwi. Han är så söt.
Sedan, när jag varit inne och bytt till trefingervantar och vinterskor, var det Diaras tur. Hon var väldigt pigg. Med tanke på att hon var såhär pigg i dag under fjärde dagens ridning på raken så kan man undra hur snabbt det kommer gå på fredag efter två dagars vila, haha.
Efter det joggade jag en runda och åt lite innan det bar av ner till Camilla.

Kommer sakna pållarna så under dessa dagar men kommer ju hem igen på torsdag kväll. Nu ska jag (och ni, tycker jag) hålla alla tummar och tår för Cassino i Breeders!
Jag har faktiskt skrivit två tidsinställda, ett till i mon och ett till på torsdag och ska försöka skriva något mer på vägen ner, om det nu går att göra det från mobilen. Vi får se helt enkelt. XD

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards