Stangen

Alla inlägg den 6 september 2015

Av Emma - 6 september 2015 22:31

Hej! Hoppas att ni alla haft en trevlig helg med mindre regn än min. Förstår att några av er kanske är nyfikna på dressyrresultatet...? Har inte hunnit skriva ngt om det nu i helgen då jag har haft massor med andra grejer att fixa men det gick ganska bra. Diara strulade lite då hon tyckte transporten som domaren satt i var väldigt läskig men vi fick trots allt förvånande bra procent vilket tyder på att det som var bra var riktigt bra! Mer om dressyren kommer som vanligt i ett tävlingsinlägg som jag förhoppningsvis hinner skriva i morgon. Vill även passa på att tacka för de uppmuntrande och påhejande kommentarer jag fick på morgonen, de lyfter en faktiskt otroligt mycket.
I dag har jag ridit båda mina pållar i regnet. Diara fick sadelskydd och på Emilio körde jag barbacka. Diara var faktiskt inte sådär pigg som hon brukar efter en tävling och jag tror faktiskt att alla dressyrpass nu senaste veckorna har varit lite jobbiga, men de har verkligen gett resultat! Tror därför att joggingpasset i skogen i dag verkligen var nyttigt och sen en vila i morgon på det. Kommande vecka är det ju hoppning som gäller igen!
Emilio gick en lite längre runda och han busade på ganska så bra. Vågade mig på en galopp på fältet på hemvägen och jag satt faktiskt kvar, hihi.

Har under eftermiddagen även kikat runt på massa träns och försökt bestämma mig för om jag ska behålla mitt "drömträns", som inte var mitt drömträns. Velar kring det just för att jag inte har hittat ett ända träns som är snyggare än det jag har beställt, även att det inte var lika fint i verkligheten. Så kanske kommer jag ändå att behålla det, bara för att jag kanske aldrig kommer hitta något bättre. Mycket kansken hit och dit, hatar verkligen beslutsångest... Och hur ser då mitt riktiga idealträns ut? Jo, precis som Kiwis! Köp ett sånt då, tänker ni. Problemet är dock att det tränset är typ 10-20 år gammalt och finns inte direkt i lager längre, hehe. Vet inte ens vilket märke det är eller vad det heter, tyvärr. Kiwis träns:

I morgon vilar alla hästar och jag har utvecklingssamtal efter skolan, bläää. Sen rullar veckan på igen, helgerna är alldeles för korta. Men är jättetaggad för hopptävlingen nästa helg - vill få en placering snart nu!
Såhär ser förresten transportskydden, jag beställde samtidigt som tränset, ut. Bilden är tagen inne i transporten så ingen succé direkt men man ser ju på ett ungefär...

Så får ni även två bilder från dressyrtävlingen att gotta i er tills jag skriver inlägget om det. Vad tycks om vår dressyroutfit? Schabraket är sponsrat av Hööks (www.hooks.se).

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards