Stangen

Alla inlägg den 27 september 2015

Av Emma - 27 september 2015 22:07

Då var helgen över men det gör mig inte så mycket då två veckors prao väntar!
Hann inte blogga under kvällen då jag fastnade framför massa snygga tävlingsschabrak som jag surfade runt på, hehe så kan det bli... Dock så laddade jag upp bilderna från hoppträningen samtidigt och de hittar ni i inlägget här under.

Min dag i dag började med utsläpp och fodring vid 6, frukost vid 7, stallet vid 8 och sen uteritt på Diara ihop med Victoria vid halv 9. Vi red Vattenfall och det var hur vackert som helst när morgonsolen låg på naturen och fick daggen och spindelväven att glittra. I love life asså! På galoppstigen vid sjön var det säkert jättevackert men hann inte kolla på det då min häst var helt GALEN! Victoria galopperade iväg lite innan oss första varvet och då flög hon i luften, hoppade och småstegrade tills hon fick galoppera efter och sen var hon nästan omöjlig att bromsa till ett normalt tempo. Puh, mina armar! Varv 2 startade vi samtidigt och jag var mer beredd så hon gick i samlad form men försökte öka hela tiden, haha.
Sedan vid halv 11 så red jag och Amanda ut i skogen på Zorro och Emilio. Zorro segade i början men när jag blivit arg några gånger vaknade han till liv och formligen dansade fram i formen på grusvägarna.

Under em joggade jag och sen gick jag och Amanda en långpromenad med hundarna. På tal om hundarna så fyller Wilma 11 i morgon - får ni inte missa! Kika in på hennes insta (@bidudin) eller facebook (Bidudin) och gratta!!!
Några bilder från promenaden:

I morgon ska Diara ridas på banan, blandar nog lite dressyr och hopp. Tänkte köra Lasses lydnadsövning då man växlar mellan att trava travbommar och att galopphoppa hinder - då måste hästen lyssna. Sedan tänkte jag även baka en sockerkaka eller liknande att ta med och bjuda på när vi är i Flyinge, det är alltid uppskattat! ;)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards