Stangen

Alla inlägg den 18 september 2015

Av Emma - 18 september 2015 18:07

I dag var vi iväg en dag till Ullared. Hade inget direkt mål för vad jag skulle köpa men tänkte spana in lite hästsaker och så lite nya höstiga kläder till skolan. Jag måste ha långärmat för fryser något grymt annars då det bara är ca 17 grader i skolan. De snyggaste höstfärgerna tycker jag är grått, svart och marinblått. Även vinrött är fint men vill inte ha det själv, det är inte min färg. Så har fyllt på i garderoben med lite nya tröjor samt en kofta, här får ni bilder på plaggen:

       

När det då kommer till hästar & stall så köpte jag en ny vinterjacka att när vi snöpulsar med hästarna i vinter, hehe:

 

Köpte även ett marinblått pannband med strass som var superfint:

 

Diara fick Star Riders skrittäcke. Brukar inte gilla skrikiga saker men detta var för coolt för att jag skulle kunna motstå:

   

Lite fodertillskott blev det också, till Diara för hennes dåliga hovar:

 

    

Och så vanligt pellets och mineralpellets (säcken inte burken):

    

Zorro fick även ett stilrent schabrak även att jag försökte övertala pappa att köpa Star Rider schabraket (som ni ser på bilden under) till honom, hihi:

 

 

Det kommer fler bilder när jag provat skrittäcket och schabraket på pållarna! ♥

Av Emma - 18 september 2015 08:25

I går var Diara superfin! Trots att vi inte ridit riktig dressyr sen dressyrtävlingen för två veckor sen så var hon väldigt stabil i formen och sökte sig nedåt. Jobbade mycket med att få igenom henne för vänsterskänkeln och forma sig ordentligt i den sidan då hon gärna blir rak och nästan lite utåtställd. Det var inte särskilt svårt just i går eftersom hon var så mjuk. Avslutade med att rida både LC:1 och LB:1. LB är enklare tycker jag då LC innehåller fler, för oss, kritiska moment t.ex 6 sekunders halten. Diara gillar ju inte att stå still. Men som sagt, supernöjd med detta pass och taggad inför lördagens dressyrträning.
Samtidigt som jag red Diara så longerade mamma Emilio åt mig, och när jag ridit klart så hoppade jag upp och red lite på Stangen också. Då kändes han, för en gångs skull, ganska liten, haha. Hoppade även några 50 cm skutt med honom och det tyckte han var jättekul. Sötnosen ;)

Gammal bild från en Essiträning i våras:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards