Stangen

Alla inlägg den 9 september 2015

Av Emma - 9 september 2015 22:35

Hej allihop! Hann inte blogga i går så här kommer en kort sammanfattnig om vad jag gjorde då:

Efter skolan red jag både Emilio och Diara i skogen. Emilio var verkligen inte på humör; segade och formligen drog fötterna efter sig. Grr, tur att han är söt! Diara var också seg i början, eller hon är ju egentligen inte seg utan bara väldigt tittig när hon är ute i skogen själv men effekten blir ju den samma. Skillnaden är väl att hon är vaket seg (har koll på allt i omgivningen) medan Emilio är sovande seg (har bara koll på närmaste ätbara sak). Men som vanligt så piggnade Diara till när vi kommit en bit och då hade jag motsatta problem istället, haha. Det problemet föredrar jag. Så man kan säga att det var ett riktigt skolboksexempel på uteritt ensam med Diara, haha.

Det hände en annan rolig grej i går också som jag inte kan låta bli att skriva om. Jag åt lunch i skolan vid 11 och sen var jag inte hungrig när jag kom hem vid 16 så gick direkt ut till stallet. (Nu kommer det konstiga!!!) Kom in igen vid halv 20 och var fortfarande inte hungrig. Inte ens när jag åt var jag hungrig! 8,5 timmar utan mat och jag var inte ens det minsta hungrig! Hur sjukt?!? Jag som alltid brukar va hungrig, haha.

I dag har jag hoppat lite med Diara, har inte gjort det sen tävlingen i Aneby för tre veckor sedan så det var ju dax nu inför helgens tävling. Tränade mycket omhoppningssvängar med hjälp av övningen Snurran som ni säkert känner till. Den är typ som Klockan fast i mitten på banan och alla hinder står mot varandra i mitten (se bild här under). Diara var jättefin, hoppade i alla lägen även när vi kom jätte jätte fel. Längtar såååå tills jag lärt mig att se avstånden så att hon inte behöver kompensera så mycket hela tiden. Märkte även att de två veckorna med intensivt dressyrarbete verkligen gett resultat. Formen var jättefin både i uppvärmningen och när jag travade av henne. Finaste ponnyn!

Bild på övningen "Snurran":

 

I morgon vilar Diara och jag och Emilio ska ut på lite skogspartaj som vanligt. Förhoppningsvis är han piggare än i går. Om inte annat får han väl lite draghjälp av Kiwi som troligtvis ska följa med, han segar ju som mest när vi rider den vanliga tråkiga rundan själva.
Och så länge, sov gott i natt!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards