Stangen

Alla inlägg den 19 september 2015

Av Emma - 19 september 2015 17:56

Min dag började med uteritt på Emilio ihop med mamma och pappa i det fina höstvädret. Vi red en lite längre runda och det gillade Emilio, han blir alltid piggare när det blir lite omväxling på rundorna. ☺

Sedan skulle jag ju dressyrtränat med Essi blev sjuk igen så jag svitshade i schemat och tog söndagens uteritt i dag istället. Den blev lite kaotisk då Diara blev jätterädd för några livsfarliga kor som låg i sitt bete precis bredvid vägen. Som vanligt var hon ganska lättövertalad att gå framåt om jag bara är på henne med spö och skänkel innan hon börjar backa. Men precis innan vi var jämnsides med kossorna så reste sig en upp och Diara flög bakåt. Denna gång var hon inte lika lättövertalad, kan jag tala om. När vi flera gånger varit nära att backa in i fårstaketet med taggtråd på andra sidan vägen hoppade jag av och lyckades lirka förbi henne från marken. Det brukar gå lättare då men denna gång var det verkligen inte utan ansträngning. Min lilla knäppis, tänk att kossor är så farliga.    Sedan var hon stirrig och åt alla möjliga håll resten av rundan men vi hade väldigt roligt. Full fart och mortsatsen till dressyr även om det inte var det som var tanken, hehe. Förhoppningvis blir det Essiträning i morgon, annars rider jag dressyr själv iaf. Provade förresten Star Rider täcket i dag och det var tyvärr för litet, har jag tur så kan jag byta till större storlek, vi får se. Hoppas det iaf för det var verkligen jättecoolt, särskilt när ja la på det.


I dag har vi även höstbadat Emilio, Kiwi, Zorro och deras borstar. Diara tvättas ju inför nästa tävling och tvättades inför förra också så det kändes lite onödigt. Här får ni några halvbra bilder från badningen:

                                         

Har tyvärr ingen på Zorro så ni får en gammal badbild på honom:

En kort film från Emilios utsläpp efteråt, älskar mitt "Han måste få lite feeling, du vet." på slutet.   


 Var inne igen vid 2 och hade inte ätit något sen frukosten vid sju men eftersom jag visste att vi skulle äta vid halv fem så var jag för lat för att ha en macka eller nåt, hehe. Men sen var jag hungrig kan jag tala om, haha.

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards