Stangen

Alla inlägg den 7 februari 2016

Av Emma - 7 februari 2016 15:14

När jag hade ridit hos Camilla i dag (se inlägget under) så red jag, mamma, pappa och Amanda ut i skogen på alla hästarna precis som i går. Diara var väldigt pigg men inte lika stark som i går och jag ramlade inte heller av. Bra, va? ;) Denna gången galopperade jag uppför Finnerydsbacken en gång medan de andra väntade nedanför för vi vill inte att de äldre ska gå uppför den så ofta då den är rätt kämpig. Men Diara tycker inte att den är särskilt jobbig utan speedade upp i full galopp. Hon brydde sig faktiskt mindre än väntat om att de andra ästarna stannade där nere. När vi vände och skulle skritta ner var det dock andra bullar. Då blev hon riktigt taggad och jag fick säga till på skarpen att vi faktiskt skulle skritta ner och inget annat. Och när vi väl kommit iväg i skritt så vill det till att inte lägga om benen, för då börjar hon trava direkt, och vara väldigt mjuk i handen för tar man för mycket reser hon sig. Därför är det små, små förhållningar som gäller när hon vill öka och annars påverka så lite som möjligt. Men vi kom ner i skritt och kunde t.o.m ta en lugn trav fram till de andra nedanför backen - riktigt stolt över henne!

Efter ridningen har jag joggat och ätit och nu väntar en plugg eftermiddag. Först och främst har vi ett gigantiskt kemiprov på torsdag och sen har vi dessutom en stor SO-inlämning som ska vara klar nästa vecka + alla vanliga läxor så som engelska & tyska glosor m.m Puh, det vill till att ligga i ordentligt.


I morgon ska Diara gå sitt första pass på banan sen innan vintervila, dvs. första passet på banan på nästan tre månader (12 veckor). Helt sjukt egentligen hur snabbt det har gått. Det blir iaf ett ganska lätt markarbetspass då jag ska känna på formen, jobba mycket volter, serpentiner och övergångar samt även rulla över lite bommar i både trav och galopp. Är supertaggad verkligen, har saknat detta så grymt mycket!


Så, ha en bra söndagseftermiddag alla ni som inte måste sitta begravda i skolarbete. Och om ni måste det så kan ni iaf tänka på att det är sportlov nästa vecka! ♥♥♥

Bebisen:

 

Av Emma - 7 februari 2016 15:08

Precis som i går så var det en pigg liten China som jag red. Denna gången hade Camilla Maja som är "något" mer tittig och China härmade typ Maja hela tiden. När hon skuttade åt sidan för något så gjorde China det med och när hon ökade galoppen så gjorde China också det, haha. För söt var hon. ♥


Nästa helg ska vi troligtvis åka till ridhuset med dem och småhoppa lite så det ser jag fram emot. ☺

China idag innan vi red:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards