Stangen

Alla inlägg den 27 februari 2016

Av Emma - 27 februari 2016 22:25

Dygnet skulle behöva lite fler timmar, någon som håller med? Det är nämligen så att jag inte har kunnat prioritera bloggen i dag för har haft fullt upp hela dagen. Vid halv 9 var vi i ridhuset med Diara och Camilla hade en liten träning för oss samtidigt som hon red Maja. Vid 10 kom Marie med Casper och så hoppade jag honom också. Båda dessa ridpass gick jättejättebra men jag vill som vanligt kunna skriva ordentligt om dem i varsitt eget inlägg och det hann jag inte i dag. Därför kommer det i mon och nu berättar jag bara lite snabbt om resten av min dag som är ganska enformig, hehe.

Efter att både vi & hästarna ätit lunch red jag och pappa ut en sväng på Emilio och Zorro. Emilio var rätt pigg och verkade uppskatta att vi red en annan runda än den vanliga. Särskilt kul tyckte han det var att hoppa över de små terränghindren på ca 40-50 cm som ligger över stigen. Han älskar verkligen att hoppa, den lilla sötnosen.
Resten av eftermiddagen & kvällen fram tills mello (som för övrigt var lika dåligt som vanligt...) spenderade jag med plugg. Har prov i både teknik och tyska på torsdag så det är gasen i botten som gäller. Hatar när man måste fokusera på två olika ämnen samma vecka. Jag vill ha proven var för sig...

I mon ska Diara också ut en lugn sväng i skogen, ihop med mamma och Kiwi är tanken och så rider jag och pappa Emilio och Zorro ihop precis som i dag. Då kommer jag även blogga & visa film från dagens träningar. Vi hörs, sov så gott! <3

Av Emma - 27 februari 2016 08:28

Diara är lastad och åker nu bakom oss för första gången i år! Så taggad! Ridhuset - here we come!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards