Stangen

Alla inlägg den 22 februari 2016

Av Emma - 22 februari 2016 21:08

I kväll har jag gjort något som varje år är lika roligt och pirrigt - beställt tävlingslicenser till mig & Diara. Det är först då som man på riktigt börjar drömma om alla tävlingar som man ska på under året... Längtar så! Förhoppningsvis ska vi för första gången i år hoppa lite ordentligt i morgon om ridbanans underlag tillåter så håller tummarna för det. Jag och Diara är så taggade nu!  Dessutom anmälde jag oss till Agria Pony Trophy i kväll. Nu är det bara att hoppas att vi lyckas kvala in till final. Ni kan läsa mer om vad cupen innebär HÄR.


Skolan var seg i dag - och kall. Jag är inte van vid 17 gradig inomhus temperatur nu så frös hela dagen, fast det gör jag egentligen alltid i skolan, hehe. #höjvärmenplease

Därför var det extra underbart att komma hem och gå ut till stallet, ta in ponnyn med bläs och ben som just nu faktsikt är vita p.g.a att det är snö istället för lera i hagen, och rida ut i skogen. Det blev en kortare tur även i dag då jag tar det säkra före det osäkra nu efter vaccinet. Men sen måste jag ju erkänna att vi hade ett lite högre tempo i dag när vi var själva och ingen såg, hihi. Och bytes hjälpen är en drivande hjälp. (Enligt Diara.)


Öronbild från i dag:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards