Stangen

Alla inlägg den 8 februari 2016

Av Emma - 8 februari 2016 19:53

Mitt & Diaras första pass på banan efter vilan gick superbra - finns inget annat ord för att beskriva det. Visserligen var formen lite ringrostig, särskilt i traven, och hon var lite stel i sidorna men det är ju inte så konstigt och jag hade varit förvånad om hon varit lika fin som innan vilan. Men motivationen var det inget fel på! Hon var jättepigg och blev helt överlycklig när hon fick galoppera över upphöjda galoppbommar och ett litet hinder på 60 cm. Hon hade ett grymt tryck i bakändan och studsade över som ingenting.

Min avståndsbedömning hade, utan att säga för mycket efter första gången, förbättrats litegrann under vintervilan kändes det som. Jag kunde se avståndet till galoppbommarna, mycket tack vare att jag kunde se avståndet mellan bommarna och då fick ett galoppsprångs längd uppsatt framför mig att jämföra med. På det lilla hindret fanns ju inga sådana hjälpmedel och där såg jag inte heller något avstånd så det var bara att sitta tillbaka och "spänna bågen" tills man såg något. Och när jag då tryckte på det sista så bara smälde det till i bakändan och hon drog upp benen som värsta katten, haha. Kan vi behålla det scoopet så kommer vi inte vara i en bom på tävlingarna, hur fel vi än kommer. ;)

Här får ni en ganska dålig film men mamma är inte så duktig med kameran (det är därför vissa klipp börjar typ mitt i galoppbommarna och att jag ibland rider in i och ut ur bild osv.)...


I morgon har vi vinteridrottsdag i skolan och jag ska då vara hemma och rida, hehe. Dealat lite med idrottsläraren... ;)

Är taggad iaf, vi hörs då. Nu måste jag plugga vidare (mindre taggad)...

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards