Stangen

Alla inlägg den 25 februari 2016

Av Emma - 25 februari 2016 22:03

I dag hade Diara en av sina crazy dagar vilket kanske inte är på konstigt med tanke på att hon vilade i går. Dagen efter vila är det alltid lika spännande att rida, hehe. Vi red ut i skogen på en mellanlång runda med hyfsat mycket galopp. Diara tyckte självklart inte att det var tillräckligt mycket, hon for åt att möjliga håll för att komma "runt" mina bromsande förhållningar men utan att lyckas. Jag själv hade ju såklart oxå önskat mer galopp men det var halt på en del ställen så det gick inte. Jag längtar så tills snön försvinner nu så att man kan rida lite vettigt igen. Just nu är det hopplöst med denna isiga skaresnö då det är ca 1-2 plusgrader fyra timmar om dygnet och övrig tid kan det vara neråt -10 grader. Det är ju som en konserveringsburk. Det ända som smälter snön är solen och den ligger ju inte på överallt och definitivt inte inne i skogen. Och så långt man kan se på väderprognosen ska konservburksvädret fortsätta. Så ja, vår nu, tack!

Öronbild från ridturen:

Av Emma - 25 februari 2016 21:50

Camilla messade under eftermiddagen att hon behövde ridhjälp och självklart ställde jag upp, som alltid när jag har tid. Jag var hos henne vid halv sex och så drog vi ner till ridhuset med Maja och China.

För oss båda var det ett katastrof pass där allt gick fel. Båda hästarna var stirriga, okoncentrerade och stela som pinnar, haha.
Jag och China skulle öva på galoppfattningar då hon håller på att lära sig det men det gick verkligen inget vidare. Jag fick henne knappt att galoppera utan hon satte upp sin näsa i vädret och stirrade på allt livsfarligt. Vi red även över lite upphöjda bommar och hoppade ett kryss, i galopp var det tänkt men det blev som ni kanske förstår i trav. Det gick bra vissa gånger, mindre bra andra.
Om jag ändå ska lyfta fram det bra så var det att hon blev avslappnad och fin i traven stundtals när det inte gick hästar ut och in i ridhuset hela tiden utan det var lite lugnare. Då kom även lilla känsliga China till ro, hehe.

Så nja, nöjd är väl synd att säga. Jag kände mig mer som en nybörjare men man kan ju inte förvänta sig så mycket av en så ung häst som dessutom vilat i nästan en vecka p.g.a att Camilla varit i fjällen. Stundtals var hon ju dock fin så det är det jag tar med mig till nästa gång. :)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards