Stangen

Alla inlägg den 3 mars 2016

Av Emma - 3 mars 2016 21:05

Mamma ringde till Hööks under kvällen och la undan ett fodrat regn skrittäcke då jag länge behövt ett med det blev ju mer aktuellt nu. Enligt recensioner skulle de vara små i storleken så vi tog 135 istället för 125. Beroende på om mamma eller pappa hämtar ut det i mon kan jag testa det. Skulle det bli pappa har jag ju liksom redan ridit när han kommer hem.


För övrigt vekar det va ett superbra skrittäcke, lite minus på färgen dock. Finns bara i plommon... Ingen ful färg, men inte heller en snygg. Matchar inte så bra till övrig utrustning men kommer mest ha det i skogen tror jag och då spelar det ju ingen roll. ;)


Såhär ser det ut:

    

Av Emma - 3 mars 2016 20:47

Jag slutade redan vid ett i dag och var hemma ca tjugo i två. Camilla kom en timme senare så då hade jag hunnit borsta Diara ordentligt och rykta henne fyra gånger för att få bort all spån ur pälsen. Räknas det som onödigt arete att rykta en päls som ska rakas av en kvart senare? I såna fall så får jag skylla på att jag inte skulle ryktat fyra gånger om hon inte skulle klippas för jag vill inte att det ska fastna spån i klippmaskinen som ni kanske förstår. Förklaringen godkänd?


Det tog ca 2,5 h att klippa henne vilket gjorde att jag inte hann rida varken henne eller Emilio som jag tänkt göra i fall Camilla inte kommit men det är skönt att ha det gjort nu. Hon var som en tickande bomb redan när jag ledde ut henne i hagen efteråt så jag funderar på om det är ett självmordsuppdrag att rida ut på henne i mon...? Det lär ni ju märka. Om detta blir mitt sista blogginlägg eller inte menar jag, hehe. ;) Full fart kommer det va iaf, vare sig jag vill eller inte, det är ett som är säkert!

Före & efter bilder:

   

     

Såhär mkt päls blev det:

     

Inte så konstigt kanske med tanke på att pälsen var såhär tjock:
 

Diara inbäddad i sitt tjocka bukas-täcke:
    

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards