Stangen

Alla inlägg den 15 mars 2016

Av Emma - 15 mars 2016 21:58

Jag var så sjukt taggad inför denna träning - årets första - så det liknade inget. Och även Diara var taggad och verkade tycka det var skitkul för guuuud vilka språng hon bjöd på. Vissa gånger hoppade hon mig ur sadel och bakbenen var to die for. Detta kommenterade även Lasse, att hennes hoppteknik utvecklats ytterligare under den långa vintervilan.

Dagens övningar var lite kluriga vägar, därbland oxer och kombination ur sväng där det är lätt att hästen tappar fart genom svängen och inte riktigt orkar över oxern respektive inte når fram till b-hindret i kombinationen. Detta var inga större problem för Diara, hon var lite halvgalen och energin bubblade ur öronen, haha. Men vi tappade ändå energi just i svängarna vilket gör att jag inte har något att hålla tillbaka för att reglera avståndet, om ni förstår vad jag menar. Energin måste med genom svängen så att hon inte bara rusar på mot hindret sen av egen hoppglädje utan att jag har nåt att säga till om, hehe. Men i slutet blev hon jättefin och kunde inte vara mer nöjd med bästa ponnyns hopptränings debut. De avslutande sprången låg på ca 1 meter, alltså LB som vi ska debutera i år och hon var långt över. Vill ut och tävla NU, haha.

En kort film:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards