Stangen

Alla inlägg den 6 mars 2016

Av Emma - 6 mars 2016 14:48

Halloj! Då var det söndag igen, veckan närmar sig sitt slut och självklart har turen vänt igen, vad hade jag annars förväntat mig...?


Dagen började med en uteritt på Emilio, Kiwi och Zorro, dvs. hela familjen. Emilio var segare än i går, jag tror han var lite trött i benen. Eller så hade han bara ingen motivation. Kallt var det i vilket fall, särskilt när vi avslutade med skrittrundan.

Sedan skulle jag ridit Diara med Victoria och Dora vid 10 men det blev tyvärr inte så. Diaras ben var svullet och varm och då tog jag det säkra före det osäkra och lät henne vila, även att hon inte var halt utan lika pigg och rask i stegen som vanligt. Men för säkerhets skull liksom. Vilar henne i mon med och så ingen hoppträning på tisdag,vilket det kanske ändå inte skulle blivit med tanke på att det ska snöa hela dagen i mon. La dock på sadeln iaf för att testa nya skrittäcket och det passade fint. Det var tur jag läste recensionerna på Hööks hemsida och valde storleken större för 135 var lagom och då hade 125, som hon brukar ha, varit för litet.


Under dagen har svullnaden gått ner och hon är inte varm i benet längre så hoppas att den ska försvinna helt och sen aldrig komma tillbaka. Har ingen aning om vad den beror på och hoppas verkligen inte att det är något inne i benet som sårskadan kan ha orsakat och som vi mräker först nu när hon sätts igång. Usch, vill inte ens tänka så...


Diara i nya skrittäcket:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards