Stangen

Alla inlägg den 10 mars 2016

Av Emma - 10 mars 2016 16:03

Hej! Hoppas ni haft en bra torsdag? Min har definitvit varit bra eftersom det är studiedag men också för att jag har ridit tre hästar och joggat.


Först ut var Emilio. Honom red jag en liten sväng i skogen och han kämpade på så gott han orkade i djupsnön. I dag fanns inte motivation nog att trotsa snön och leka flygande köttbulle men han var ändå hyfsat pigg med tanke på underlaget.


Sedan red jag och mamma ut ihop på Zorro och Kiwi. Zorro var allmänt jobbig då han hängde i handen hela tiden och jag lyckades inte få honom därifrån. Så irriterande. Och när han dessutom blev lite väl pigg ibland satt jag där och hade inget att bromsa med, haha, så använde Kiwis rumpa till det ändamålet. Alla sätt är bra utom de dåliga! ;)


Sist och roligast - Diara. Red henne en längre sväng i skogen i dag då jag förstod att skaren inte tänkte ge med sig p.g.a morgonens 10 minusgrader. Men när man kommer iväg en bit från stallet och över på en annan markägares mark så är större delen av vägarna plogade eller åtminstone körda på med traktor så man kan rida i de spåren. Jobbade mycket dressyr även i dag och hon var jätteduktig. Lyckades dock aldrig få igenom mina förhållningar helt, hon låg på som bara den och ville sticka iväg, men är ändå nöjd med formen och övergångarna. ♥


Efter ridningen joggade jag. I dag blev det intervaller i bybacken några gånger och sen duschen innan mormor och morfar kom på fika.

Och nu ska jag köra ett sista pluggrace inför morgondagens svenskaprov. Litteraturhistorien - here I come!


Finaste D i dag:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards