Stangen

Alla inlägg den 24 mars 2016

Av Emma - 24 mars 2016 18:32

I dag hade jag planerat dressyrpass för både Diara och Zorro på morgonen men när termometern visade -7 och banan var stenfrusen så fick jag skjuta fram det lite. Istället hann jag både mocka, fixa hö, fälla Emilio och jogga innan jag red den första hästen vid ca 11.


Först ut var då Diara som jag ville jobba vidare med då vi inte kom igenom riktigt i går. Och i dag gick det bättre och i slutet kändes det som kom vi stod uppe på tröskeln och balanserade. Korta stunder kom vi över och hon gick fint men sen helt plötsligt surade hon ihop igen och ville inte. Så jag fick lirka och lirka för att försöka komma dit jag ville och är hyfsat nöjd. Planen är att vi ska jobba vidare på söndag efter en vilodag i mon och så uteritt på lördag. Hoppas att vi kommer ytterligare en bit längre då. Det är inte lätt att börja rida på ett nytt sätt, med händerna ihop alltså, haha. ;)

Diara under avskrittningen i skogen:

 


Zorro därimot var jättefin! Trodde att han skulle vara stel och jätteseg men jag lyckades få upp tempot ganska tidigt och kunde rida fram honom till handen. Han, till skillnad mot Diara, söker sig jättegärna neråt med huvudet men har jobbigare med att få med bakndan då han tycker det är jobbigt. Men större delen av dagens pass var han superfin och mjuk. Han behöll även formen i övergångarna och nästan i halterna. Eftersom han inte är så motsträvig mot handen som Diara så är det dessutom lättare att ha dem ihop. Så dagens guldstjärna går till Zorro utan tvekan! ♥

Zorro under framskrittningen:

 


Diara & Emilio fick även på sig sina vårgrimmor i dag då påsken officiellt har börjat nu på skärtorsdagen:
       

Av Emma - 24 mars 2016 18:18

I dag fick vi hem ett nyhetsblad från Hööks i brevlådan - med bara nyheter från JH-Collection. Det är mitt absoluta favvomärke! Nästan alla deras saker är snygga och stilrena och jag tycker dessutom att deras logga är väldigt snygg! Så det var med iver jag bläddrade igenom den lilla broshyren och där hittade jag ett grymt snyggt tävlingset. Vad jag vet har inte JH haft några tävlingshuvor förut men nu hade det en som matchade till det nya schabraket.


Diara skulle vara jättesnygg i detta set, som jag då har tänkt variera med det jag fick i julklapp, på tävlingar.

Tror inte ni det?


   

Luvan kostar 199 kr.

Schabraket kostar 399 kr.

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards