Stangen

Alla inlägg den 21 mars 2016

Av Emma - 21 mars 2016 22:20

Om exakt 17 timmar, tjugo över tre, börjar äntligen mitt påsklov - som jag har längtat! Denna helgen har varit en mardröm med plugg långt upp över öronen och i dag körde jag slutspurten inför morgondagens historieprov. Dagens tre saker som jag pluggade för i går (biologiprov, muntlig tyska redovisning & matte bedömningsuppgift) gick jättebra så har hopp även om SO-provet, hehe.

Dagens ridning bestod av en uteritt på Emilio ihop med mamma och Kiwi. Stangen var rätt seg och inte alls sugen på att hoppa över de små terränghindrena. Kiwi därimot var övertaggad som vanligt. Hon var minst en halvmeter, nästan upp mot en meter, över det lilla hindret som inte kan ha varit mer är 40 cm. Hon är rolig hon. Jag önskar att Emilio hade lite av hennes energi ibland när hans egen motivation tryter.

I mon ska jag rida Diara efter skolan - ett utmärkt sätt att inviga påsklovet om jag får säga det själv (vilket jag borde få eftersom det är min blogg). Efter ridningen ska jag ta det lugnt i typ en eller två minuter och njuta av att inte ha något att plugga på. Sen är det bara att börja beta av min ständiga att göra lista som får prioriteras bort när det är dax för pluggrace. Så nog kommer jag ha att göra under lovet alltid, ni behöver inte vara oroliga. Redan på onsdag kommer det bli skolrelaterat dessutom då jag ska laga lasagne (favvorätten!!!) för att öva inför provmatlagningeb vi kommer ha på hemkunskaoen nån vecka efter påsk. Ni ser, skolan förföljer en ständigt, haha.

Godnatt sötnosar och håll tummsrna för att jag är på krigsstigen under historieprovet i mon (haha)...

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards