Stangen

Alla inlägg den 19 juni 2016

Av Emma - 19 juni 2016 22:31

(Lokal hopptävling i Värnamo - 19/6-16)

LC bed. A:0/A:0 (uppvärmningsklass) - 0+0 fel
Våran omhoppningsdebut var verkligen klockren. Allt från en superbra både framridning och framhoppning till en bra tempererad ponny. Han var kanske lite väl stark ibland men iaf taggad och på g. Rundan blev också bra. Vi kom fel på många hinder men han drog upp tassarna bra ändå. I omhoppningen tappade vi lite tid på näst sista svängen för vi fick inte till nån bra radie där och hoppade nästan oxern stillastående. Vi hamnade snöpligt nog på plats 7 av 21 vilket innebär endast 6 placerade. Så det var lite surt men är samtidigt jättenöjd med honom då det var hans livs första omhoppning och vi har inte tränat något på det innan heller.

Två screenshots från ritten:

   

LB bed. A:0/A:0 (SM-klass) - 0+4 fel
Inför denna klassen var han ännu mer framåt och taggad men möjligtvis lite mer trött i benen för han lyfte dem inte lika bra som i LC:n och därför var vi i flera bommar varav en rev vi (första i kombinationen i omhoppningen). Vi hade dock en bra tid så hade vi nollat hade vi kommit femma och precis utanför placering även i denna klass. Men jag är ändå jättenöjd och stolt över att han har klarat denna helgen så bra både mentalt och fysiskt för det har ändå varit rätt tufft det känner jag själv också. Det är första gången jag tävlar två dagar på raken och det har verkligen varit superkul!

Bild när vi entrar banan:

  

Screenshot från ritten:


 

Just nu är det oklart när nästa tävling med Casper blir men det lutar åt ett kort meeting om två veckor. Nu ska han iaf få ta det lite lugnt denna veckan som kommer - det är han verkligen värd!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards