Stangen

Alla inlägg den 28 juni 2016

Av Emma - 28 juni 2016 22:26

Hej! Då har denna tisdagen oxå vandrat förbi och min har sett ut såhär:

På morgonen red jag och mamma ut ihop på Emilio och Kiwi. Kiwi tog sin första galopp sen skadan och Emilio & jag galopperade på för fullt som vanligt. Han var inte jättepigg men hade ändå eget driv och sista galoppen gick väääldigt fort, haha.

Sedan red jag Diara ett pass på banan. Jag följde såklart Camillas råd och satt där och bromsade, hehe. Jag fick henne dock inte att släppa i handen utan hon hängde där eller var väldigt ostadig i formen p.g.a att jag inte lyckades hålla min hand helt still. Vi tog en paus i dressyrarbetet och red istället lite omhoppningssvängar och raceökningar där det sistnämda gick betydligt bättre ön det förstnämnda vilket oxå beror på att jag inte kan rida ihop henne ordentligt. Sedan travade vi även över upphöjda travbommar och reglerade galoppsprång mellan bommar vilket Diara tyckte var jättekul, särskilt travbommarna. Hon lyfte sååå fint på tassarna, hihi.
Vi avslutade med ytterligare lite dressyrarbete och nu testade jag istället att sitta ner i traven för att kunna ha min hand mer still. Det gick betydligt bättre och hon släppte i handen och gick riktigt fint i slutet!
Då Camillaträningen är flyttad tills på torsdag ska jag rida kanske 10 min på bana i mon också efter uteritten för att öva vidare. Är jättetaggad på det!

Jag var även ute på en joggingtur i dag som jag alltid är varannan dag. Just i dag fick jag för mig att jag skulle testa en ny runda och den var såklart betydligt längre än vad jag trott... Men envis som jag är vägrade jag såklart att stanna och vila, hehe. Jag höll typ på att dö och nu har jag jätteont i benen. Vill inte tänka på vilken träningsvärk jag kanske kommer ha i mon... Att jag skriver kanske beror på att jag väldigt sällan får träningsvärk även om jag anstränger mig hårt. Därför håller jag tummarna för att benen följer trenden även denna gång. ;)

I mon ska jag förutom Diara även rida Zorro. För honom blir det banan med dressyr och bomjobb, ev. nåt hopp oxå, får se lite.
Vi hörs i mon! :)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards