Stangen

Alla inlägg den 22 juni 2016

Av Emma - 22 juni 2016 21:53

Under gårdagens hoppträning tränade vi på att hoppa böjda linjer. Lasse förklarade hur viktigt det är att hitta brytpunkten på distansen och inte rida den som en båge. Genom att bryta runt en punkt får man hästen rak inför nästa hinder och kan försöka hitta avståndet dit.
Diara var jättefin redan i framridningen, mjuk och vändbar samtidigt som hon var väldigt pigg och gick i form! I hoppningen var hon oxå duktig. Så länge jag inte stressar på mot hindret utan sitter kvar och åtminstone försöker se något avstånd så blir det bra. I början av hoppningen var hon rätt stark och framtung men sedan lyckades jag få henne att lugna ner sig lite och få med bakänden och då blir hon lättare att reglera. Så är jättenöjd med träningen - hon hoppade jättefint och det sa även Lasse. Bästa ponnyn!

Film från träningen med även några klipp från avtravningen i slutet. Och då är det inte mig som Lasse skriker på utan tjejen som tränade samtidigt som mig, i fall ni undrar varför han pratar om galopp när jag travar, hehe.

Av Emma - 22 juni 2016 20:48

Hej! Uppdateringen här har varit lika med noll. Men nu kommer en liten up-to-date:

I går hann jag borsta och fälla Emilio ordentligt innan Camilla kom vid halv 9 och la på Diaras tappsko. Sedan hängde jag med ner till henne och red China. Hon var pigg och rolig som vanligt.

Sedan red jag faktiskt ingen pålle här hemma utan fixade lite andra saker innan hoppträningen vid 18. Mer om den kommer snart i ett annat inlägg som vanligt.


I dag red jag ut på Diara på morgonen. Hon var jättfin och verkade inte det minsta trött efter träningen i går, om någon nu trodde det, hehe. Vid 10 kom Maries dotter Joline och fick testa att rida Emilio. Jag tog Zorro och så red vi först ut en sväng och sen lite på banan. Zorro var inte lika fin som senast men det berodde nog mycket på alla miljarder insekter som irriterade honom, de var äckligt många! Emilio skötte sig också fint och de var så söta ihop! ♥


För övrigt har jag även joggat om det är intressant. ;)


Emilio i går:

   

Och China:

   


Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards