Stangen

Alla inlägg den 26 juni 2016

Av Emma - 26 juni 2016 22:24

Nästa vecka (v. 27) går Diara på ca en veckas sommarvila för att ladda batterierna inför NF-mästerskapen v. 30. Såhär ser schemat ut inför vilan:

Måndag:/f] Vila
Tisdag: Dressyr/markarbete
Onsdag: Träning för Camilla
Torsdag: Uteritt
Fredag: Vila
Lördag: Uteritt
Söndag:/f] Lokal hopptävling på Grevagården - LD+ & LC+

Ang. tävlingen så hade jag helst hoppat en LB till men det fanns bara på fredagen & lördagen och de dagarna var redan fulla tyvärr. På söndagens fanns bara +5 klasser och LB+ (105 cm) är vi absolut inte redo för, hehe. Därför fick det bli en LD+ istället om ni undrar. ;)

Efter detta vilar hon då som sagt till v. 28 då jag sätter igång henne lite lugnt för att sedan hinna med någon dressyr- & hoppträning innan NF-mästerskapen. Det känns som ett bra upplägg och är såå TAGGAD nu när årets stora mål ligger så nära! Längtar!

Av Emma - 26 juni 2016 22:12

Jepp, i mon fyller jag hela 16 år och börjar nästan känna mig gammal, hehe. Ska bli spännande att se vad man får för presenter och kommer såklart visa er också sen. Den allra bästa presenten är dock den jag skrivet detta inlägget på nu - min iPhone 6s. Som ni kanske förstår så är den svårslagen. Det vore väl en häst i så fall men det vet jag att jag inte kommer få nån och har inte heller önskat mig en.

I dag har jag bara ridit en häst för ovanlighetens skull. Diara fick en skogsrunda ihop med pappa & Zorro. Till största delen fick hon bara ha kul men testade även att jobba lite med det Camilla sagt. När vi var först så släppte hon en gång i traben men i galoppen blev hon för stark och stack bara iväg istället. När vi låg tvåa, som vi gjorde större delen av passet, så var det betydligt svårare i traven också för då blev hon ännu hetsigare, hehe.

Det var varmt i dag också och även om det inte nådde upp till gårdagens temperaturer så blev jag genomsvettig när jag joggat och då var det sååå skönt att ta ett dopp i sjön efteråt! Hela 23 grader var det i vattnet - underbart!

I morgon ska Emilio och Zorro gå. Får se om det blir ett dressyrpsss eller markarbetspass på Zorro, är nästan lite taggad på det.

Vi hörs i mon! :)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards