Stangen

Alla inlägg den 1 april 2016

Av Emma - 1 april 2016 20:40

Här kommer några bilder från när vi firade den nyblivna 20-åringen Kiwi i kväll:

         

Av Emma - 1 april 2016 18:32

Jag kan inte förstå vart detta lovet har tagit vägen - bara två dagar kvar nu!!! Och om ni undrar vart jag tog vägen i går så var surfen slut både på mobilen och wifi:et så kunde inte blogga, hehe...


I går red jag Zorro på morgonen. Han var seg och allmänt tråkig. Dock blev han rädd för något som brakade till inne i skogen och stirrade upp sig så att han var tittig hela rundan sen, tyvärr påverkade inte det tempot.

Strax innan halv 10 kom Camilla och skodde alla hästarna. Är så skönt att slippa snösulor nu, och även broddar även om man inte berörs så av att de sitter i. Men skaderisken minksar ju markant och ja, ni vet nog vad jag tänker på...

Sedan hängde Camilla med in på en fika innan jag åkte med hem till henne och red två hästar, mer om det i inlägget här under.


I dag så inledde jag istället min dag på banan med Diara. Det hade snöat lite under natten men som tur var så hade inte marken frusit. Jag hade tänkt jobba vidare på det vi lyckades uppnå i söndags men så blev det inte riktigt. Vi var nämligen tillbaka på ruta ett igen med tjurig häst som inte ens vill höra ordet "form" och en ryttare som gör allt för att hålla ihop sina händer, inte skumpa på en spänd häst, och alla främst, försöker att inte bli arg. Det är så lätt att bli arg och irriterad när precis allt går fel men då blir det bara värre, det har jag lärt mig. Så inget toppenpass direkt men jaja, det löser väl sig såsmåningom.

Sedan joggade jag och gick promenad med mamma och Wilma innan jag och mamma red ut en sväng i skogen på Emilio och födelsedagsbarnet Kiwi efter lunch. Vi tog en riktig mysrunda och njöt av solen. Dock blåste det så det var väldigt kallt i skuggan. Emilio var väldigt pigg och i sista galoppen lekte han köttbullekatapult med en bockserie som jag överlevde tack vare att jag fick tag i hans långa man, haha. Älskar när han är sådan.


Det var nog allt från mig... I mon ska Zorro ridas på morgonen, har inte bestämt bana eller skogen, och sen ska Diara ut en runda ihop med Victoria vid 10.

Glöm inte att lämna en grattiskommentar till Kiwi, vi ska sjunga för henne i kväll.


Diara under dagens ridpass:

 

Flaggan i topp för finaste Kiwi:

 

Av Emma - 1 april 2016 18:00

I går fick jag rida två pållar då Camilla hade mycket att packa & fixa inför tävlingen i Halmstad som är nu fredag till söndag. Det är den Carmen vann för två år sen, ni vet. Och på tal om den kan jag nämna att Maja nollade dagens 90 cm klass och Cassino fick 0+4 fel i sin 120 cm klass.


Cassino

Först red vi ut en sväng i skogen på Cassino och Maja. Det var längesen jag red C nu och som vanligt missar man inte hur himla stor han är, haha. Han var dessutom väldigt pigg och lite busig i galoppen. ;) Vi tog även några varv inne på ridbanan när vi kom hem och jobbade igenom dem. Jag kan ju inte knapparna på Camillas hästar då jag mest rider ut på dem men det gick helt okej ändå. Cassino är ju väldigt välriden så då är det lite lättare än på Diara, haha.


China

China red jag på banan. Hon är ju bara fyra så vi gjorde ingen avancerat. Det var, enligt henne, något totallt livsfarligt inne i skogen längs ena långsidan så innan jag fick henne att gå normalt där hade vi ordentliga diskussioner och en hel del rodeo. Som tur var satt jag kvar, annars hade det varir pinsamt, haha. När jag väl vunnit kampen så gick det dock bra och hon var jättefin. ♥

Bilder på henne (och mig) från i går:

   

Av Emma - 1 april 2016 05:00

I dag fyller världens underbaraste Kiwa hela 20 år! En häst med mer speciell personlighet får man leta efter och det är alla hennes små egenheter som gör att vi älskar henne så grymt mycket. Hoppas på många, många fler år tillsammans med henne.   


  Ett STORT GRATTIS på din dag Kiwi!   


Bjuder på ett gäng riktigt fina & typiska Kiwi-bilder, både nya och gamla:

     

 

         

 

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards