Stangen

Alla inlägg den 22 april 2016

Av Emma - 22 april 2016 19:26

Denna fredag har inte varit att klaga på direkt. Kanske lite blåsig men solig och fylld med hästar. Som jag skrev i går så hade vi kompensationsledigt i dag efter Stockholms resan i går. Trots att jag kom i säng typ halv elva så var jag uppe halv sju i morse som vanligt - något morgonpigg, haha.


Jag började sedan dagen med att rida igenom Diara på banan. Jag lyckades ganska snabbt lotsa henne förbi det stretiga och hon blev riktigt fin. Jag påminde hela tiden mig själv om att ha en stabil vänster hand och det gjorde även att hon slappnade av mer. I uppvärmningen jobbade jag som vanligt varierat med volter, serpentiner, skänkelvikningar, öppna, sluta och övergångar. Sedan red jag igenom LC:1 två gånger. Gång 1 hade Diara ett litet undertempo men gång två gick det betydligt bättre. Jag avslutade med att åter igen öva lite omhoppningssvängar och de blev riktigt bra.

Så är jättenöjd med Diara i dag. I morgon får hon gå ut innan tävlingen på söndag.

Bild från avskrittningen i skogen:

 

Häst två var Zorro som också fick gå ett dressyrpass. Han var inte jätteseg men väldigt tung i handen så det fick jag kämpa mycket med. I traven släppte han ganska snabbt och blev jättefin. ♥ Red LC:1 även med honom två gånger mest för skojs skull. Han är väl inte den mest elegana hästen men utförde ändå programmet relativt bra.

Zorro påväg upp från banan:

 

Sedan joggade jag innan lunch. Efter lunch (usch vilket enformigt inlägg detta blev) så red jag och mamma ut ihop på de två överblivna pållarna: Emilio & Kiwi. Vi red Aron, ni vet rundan med de lååånga galoppsträckorna. Emilio var riktigt piggelin och drog som en galning på raksträckorna. Hästliv när det är som bäst! ♥


I morgon väntar uteritt för samtliga hästar och sedan ska jag Essi-träna Casper vid ett. Taggad inför denna helg!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards