Stangen

Alla inlägg den 26 april 2016

Av Emma - 26 april 2016 22:19

Förutom att vi slapp snön och haglet så kan jag väl inte påstå att det varit så mycket trevligare väder i dag än i går. Till största delen molnigt, regn i luften och väldigt kallt & blåsigt.

Efter skolan longerade jag Emilio. På väg ner till ridbanan gick han och nosade på min vante hela tiden då den luktade av hästgodisen jag lagt i fickan. Sedan ville han bara in till mitten hela tiden då han räknat ut att jag hade en godis med mig, haha. I vanliga fall försöker han aldrig komma in till mitten för han vet att han inte får men i dag måste han varit väldigt lockad av godisen då han försökte flera gånger trots att jag strängt petade ut honom igen varje gång. Men efter ett tag fattade han och gick fint på voltspåret sen. Något han äntligen börjar lära sig är att göra halt. Innan har han knappt lyssnat på det kommandot utan bara skrittat vidare men nu har poletten trillat ner och vi kör t.o.m övergångar mellan halt och trav. Sedan måste jag även nämna att han såg väldigt glad och nöjd ut när han fick den eftertraktade godisen efteråt, haha.

Vid fem var det dags för min & Caspers första Lasseträning! Jag kommer som vanligt skriva om den i ett annat inlägg som jag hoppas hinna skriva i morgon, har lite film att klippa ihop oxå. Han var iaf superfin och vi hoppade hinder upp på 110 cm vilket motsvarar ofattbara MSV B för honom. Är så van att tänka D-ponny höjder att jag ibland glömmer att samma höjd faktiskt är en klass högre för Casper då han är C-ponny.


Min nya ridstövlar kom även i dag! Kolla in dem i inlägget här under!

I mon väntar lång skoldag med mer nationella prov. Sedan ridning på bästa Diara på banan. Lite dressyr & markarbete är planen.
Sov gott i natt! <3

Av Emma - 26 april 2016 19:30

I dag kom äntligen mina efterlängtade ridstövlar! Då de inte fanns i lager utan var tvungna att beställas så tog det lite extra tid, hela tre veckor, men det var det värt då jag tjänade 500 kr på att skicka efter dem istället för att köpa på Charlies. Dessutom så hade de också varit tvugna att beställa dem.

Jag provade dem direkt efter träningen i dag när jag ändå hade ridkläder på och de satt riktigt skönt. Eftersom de är tall i skaftet så skaver de just nu in i knävecket men de kommer sjunka ca 2 cm och då skulle ett par normal varit alldeles för låga.

Jag kommer endast använda dem på tävling då jag annars föredrar shortchaps. Så invigningen blir nog nu på lördag på hemmaklubben - Grankärr. Taggad till tusen & lite till!

Visst är de snygga?

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards