Stangen

Alla inlägg den 30 april 2016

Av Emma - 30 april 2016 19:05

LC bed. A:0/A:0 - 0+0 fel - delad 4:e plats

Diara kändes väldigt fin i dag, redan på framridningen. Hon hade ett bra grundtempo och när jag tränade lite omhoppningssvängar var hon med på noterna och taggade nästan upp lite för mycket för att jag skulle kunna tygla henne bland alla andra hästarna i det lilla ridhuset. Det var till att rida sick-sack mellan de andra ekipagen, hehe. Även på framhoppningen var hon fin och vi fick till några fina språng.

Väl inne på banan så fanns det två ganska svåra och snäva alternativ i omhoppningen där jag valde att köra safe på det första och runda ett hinder istället (svängen innanför kändes nästan läskigt tight även om det fanns de som tog den) medan jag sedan körde all in och tog alla övriga genvägar som fanns. Diara verkade vilja lika mycket som jag för hon kämpade något otroligt och gjorde verkligen allt för att komma över hindren. Jag måste ändå säga att jag fick till nästan alla avstånd. Det var bara sista hindret som vi kom helt fel på och jag var 100% på att vi skulle riva det, precis som vi rev första hindret i Vaggeryd förra helgen när vi kom sådär fel, men på något sätt, antagligen på ren viljestyrka, lyckades Diara kravla sig över utan att ens slå i någon bom. Vilken fantastisk ponny jag har! Hennes kämpaglöd i dag var otrolig! Vi gick med den rundan in på en delad 3:e plats av 4 placerade och det var två ryttare kvar efter oss. Alldeles lagom för att vi skulle bli utpetade från placering resonerade jag som nästan var säker på det. Med min vanliga tur liksom, haha. Men otroligt nog så vägrade ekipaget efter oss på ett hinder i omhoppningen och jag kunde inse, även om jag knappt trodde på det, att vi skulle få vår första riktiga placering (på högre än klubb nivå alltså). Tyvärr så gick sista ryttaren upp i ledningen så vi blev nedpetade till delad fjärde plats istället men det gjorde inte så mycket för jag var så glad att jag nästan började gråta ändå, haha. Och om jag njöt på ärevarvet. Sån underbar känsla och Diara verkade också tycka att det var jättekul att busa runt efter de andra hästarna.


Här får ni några bilder & screenshots:

                       

Film på rundan, ser ni hur hon kämpar över sista hindret! ♥ Älsklingen... ♥♥♥

Av Emma - 30 april 2016 13:38

En delad fjärde plats blev det för oss i dag och äntligen vår första placering! Det är vi värda så som vi kämpade ihop under dagens runda!
<3

Inlägg om ritten & fler bilder kommer självklart senare!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards