Stangen

Alla inlägg den 20 april 2016

Av Emma - 20 april 2016 22:15

Hallu hallå! Blir ett lite senare inlägg i dag för har haft fullt upp att fixa inför Stockholms resan i mon. I vår skola är det tradition att alla nior åker upp dit så våran klass och två till åker i mon, de övriga tre åker nästa torsdag. Vi ska först gå på Nobelmuseet och sedan på ett riksdagsbesök med lite fritid därimellan. Eftersom vi åker redan vi 7 och inte är hemma förrän halv tio på kvällen så får vi kompensationsledigt på fredag! Det är typ det ända bra med resan. Så nej, jag är inte taggad. Har aldrig varit i Stockholm och är inte intresserad av att åka dit heller då 4-5 timmars buss/bil resa inte är något roligt när man är åksjuk. Men, men. Har laddat ner några ridsport poddar att lyssna på som variation till musik så får se och det också funkar.

Det var egentligen inte Stockholms resan som detta inlägget skulle handla om utan om dagens ridrur. Jag och Victoria hade som vanligt jättekul och så även hästarna även om de knappt står ut med varandra. Två tjuriga ston ni vet, haha. Jag jobbade Diara mycket i form (nödvändigt för att lyckas behålla någon forn av kontroll i galopperna, hehe) och hon var riktigt fin. I mon får hon vila, som ni kanske förstår även om det inte är det som passar bäst i schemat tyvärr...

Nä, nu måste jag sova. Vi hörs i mon, jag har tänkt uppdatera med lite bilder under dagen.
Natti natti <3

Av Emma - 20 april 2016 07:58

Godmorgon! I dag vaknade jag upp till en betydligt härligare morgon än i går & i måndags. Vad sägs om strålande sol och klarblå himmel? Så härligt! Det känns mycket lättare att cykla upp till bussen då även om man vet att en seg skoldag väntar. I dag ska jag nog ha provmatlagning på hemkunskapen om våran lärare inte är sjuk, som hon var förra veckan. Nervöst, hehe.

Efter skolan ska jag och Victoria rida ut ihop. Vattenfalls rundan har jag tänkt för det är den bästa. ;) Sen väntar en läxfri kväll då vi åker till Stockholm med klassen på torsdag och sen har kompensationsledigt på fredag. Lördagen bjuder på dressyrträning med Casper och söndag tävling i Vaggeryd med min egna stjärna Diara! Inte en tråkig helg direkt. Förutom Stockholmsresen, som jag gärna hade hoppat över, så är det bra dagar som väntar. Och på tal om tävlingen så startar jag turligt nog först i LD, där det inte spelar någon roll eftersom det är bed. A, och sist i LC, där det spelar roll då det är omhoppningsklass! Vilken tur att det inte blev tvärtom, haha. Men för att undvika förra tävlingens misstag har jag bestämt mig för att satsa på felfri runda i båda klasserna och INTE speeda för mycket. Får se hur det går...
Två bilder som jag tog påväg från cykeln till busshållsplatsen

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards