Stangen

Alla inlägg den 15 april 2016

Av Emma - 15 april 2016 18:27

Hej! Hoppas ni haft en bra dag. De nationella proven gick faktiskt rätt bra, tror jag. Vet gör man ju inte förrän man får tillbaka det rättat men det känns bra. Dock var det väldigt mycket att skriva, fick typ skrivkramp, hehe.


Efter skolan red jag ut en jättemysig skogstur på Emilio. Vi red "Åsenrundan" som har en passage inne i skogen då man rider på en liten stig som slingrar sig fram över en ås. Hur mysigt som helst! Jag drömde mig tillbaka till förr när det alltid var Emilio och jag, det fanns ingen annan häst i bilden. Tänk vad otroligt mycket roligt vi har hittat på ihop han och jag. Blir så nostalgisk, haha. Älskade Stangen - mitt allt! ♥

I slutet av rundan, när vi var ute på grusväg igen, tog vi en lång galopp och han tyckte att det var lika kul som jag. ♥ Måste även berätta att han, efter vi passerat stora vägen påväg tillbaka, stack iväg i full galopp igen på våran byväg och gjorde världens bokserie. Så om någon trafikant kollade ner på våran väg just då så fick de nog en rolig syn, men det bjuder vi på en fredag som denna. Jag ramlade ju inte av så då är det lugnt, hade varit pinsammare annars. ;)

Ännu ett plus med denna ridtur var att vi slapp regnet som har varit lite till och från hela dagen. I morse snöade det t.o.m lite innan det övergick i regn.


Här får ni en öronbild från turen, ser ni vilken mysig stig!

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards