Stangen

Alla inlägg den 5 april 2016

Av Emma - 5 april 2016 19:40

Det var sååå skönt att sluta tidigare i dag! Kanske inte har nämt det men vi har fått en hel del ändringar i vårat schema nu efter lovet vilket bl.a innebär att vi slutar en timme tidigare på tisdagar samt får sovmorgon istället för håltimme på fredagar så är jättenöjd med det.


Jag och Victoria skulle rida vid fyra så jag hann precis borsta och longera Emilio innan. Dock inte så mycket som jag önskat så fick lite dåligt samvete när jag släppte ut honom igen men det släppte snart när jag såg att det första han gjorde var att rulla sig i hagen lerigaste hörn...


Uteritten med Victoria var den roligaste på länge. Inte bara för att vi red en runda vi inte brukar rida så ofta utan också för att vi båda var rätt trötta och därmed väääldigt flamsiga. Flera gånger fick vi värsta skrattanfallen utan anledning, haha. Diara var dessutom jättepigg. En gång flög hon rätt upp i luften i skritten och drog sen iväg i galopp uppför backen som låg framför oss, utan att jag ens andats något om att byta gångart. Och jag skrattade så att jag inte kunde stanna, haha. Ja ni förstår, flamsigt var ordet. Men det är ju då man har som roligast. ;)


I mon väntar långdag i skolan och sen ska jag rida igenom Diara på banan och även hoppa nåt hinderbara för att känna lite på henne inför lördags tävling. Är så taggad!


Gammal bild på Emilio:

 

Av Emma - 5 april 2016 07:00

I dag har jag haft Diara i två hela år! Jag kan inte förstå hur tiden har gått så snabbt! Och vad vi har utvecklats på dessa två åren, från 50 cm pay and jump till LC (90 cm) lokalt. En viss skillnad där, haha.

Hon betyder så mycket för mig, även om vi inte alltid är bästa vänner, och jag hoppas en dag ha ett lika starkt band med henne som jag har med Emilio.

För jag älskar dig så grymt mycket Diara, bara så att du vet det!

Bild från provridningen:

 

Bild från i söndags:

 

Och så lite fler bilder på denna fantastiska ponny:

 

 

 

     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards